2015-06-05 11:10:26
Φωτογραφία για Σε ποιους ήθελε να κάνει μήνυση η Δέσποινα Βανδή;
Βρέθηκε στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος στο ΡΙΚ1 και μίλησε για το πόσο την είχε σοκάρει η υπερβολική παρουσίαση της ζωής της με τον Ντέμη Νικολαΐδη στο περιβόητο ρεπορτάζ του Discovery Channel.

«Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη «πρέπει να τους κάνουμε μήνυση» και μου έλεγε «τώρα μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί»…» είπε η Δέσποινα Βανδή.

Στη συνέχεια εξήγησε πως έγινε η συνεννόηση για τα γυρίσματα: «Η εκπομπή που μας προτάθηκε τότε λεγόταν «Made in Europe» και μας πλησίασαν και μας είπαν ότι κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από την δουλειά τους στην χώρα τους κι έχουν κάνει και δύο πράγματα πέρα από αυτή».

Το αποτέλεσμα της δημιούργησε πανικό: «Εκείνο το απόγευμα που κάθισα στην τηλεόραση και ξαφνικά βλέπω «Rich and Famous» αντί για «Made in Europe»… μια μονταρισμένη εκπομπή, αλλά αντί άλλων. Καλέ, εμείς το σπίτι που μέναμε το νοικιάζαμε, δεν ήταν καν δικό μας. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς μέσα στους «Rich and Famous», αντί να πάνε στους πραγματικά πλούσιους της Ελλάδας;… Ήταν τρομακτικό! Έπαθα σοκ!».

Καταλήγοντας επεσήμανε «Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει πραγματικά κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης. Ήταν κακό!».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: verrysorry
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ