2015-06-05 11:22:39
Φωτογραφία για Καρέ Καρέ η συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου & Χρήστου Θηβαίου στην Πάτρα
Μια μοναδική συναυλία πραγματοποίησαν στην Πάτρα την Τετάρτη 3 Ιουνίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Χρήστος Θηβαίος στον Φάρο της Πάτρας.

Το κοινό τους περίμενε αυτή την συνάντηση και ήταν εκεί για να τους απολαύσει. Από νωρίς ο χώρος άρχισε να υποδέχεται όσους ήθελαν να δουν και να ακούσουν από κοντά τους δυο ξεχωριστούς καλλιτέχνες.

Στις 21.15 στην σκηνή ανέβηκαν οι «Black Humor» ένα συγκρότημα από την Πάτρα. «Ζέσταναν» τις χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν στον Φάρο. Στις 22.00 Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Χρήστος Θηβαίος βρέθηκαν μαζί μπροστά στο κοινό τους που ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον», «Οδός Ελλήνων» είναι κάποια από τα τραγούδια που ακούστηκαν στην αρχή ενώ πυροτεχνήματα γέμισαν τον ουρανό, δίνοντας ουσιαστικά το σύνθημα για την έναρξη της πρώτης μεγάλης, καλοκαιρινής συναυλίας στην πόλη.

«Ωραία είναι εδώ. Έχουμε και Φάρο. Κιθάρα έχουμε;» είπε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και πιάνοντας την κιθάρα του στα χέρια του ξεκίνησε το πρόγραμμα του.


«Σαράντα δυο χρόνια μαζί σας και ακόμα φοβάμαι» ανέφερε και συνέχισε τραγουδώντας «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα». Ο Χρήστος Θηβαίος συγκίνησε με τραγούδια όπως το «Ημερολόγιο», «Πόσο πολύ Σ’ αγάπησα» κ.α.

Από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η συνύπαρξη στο τραγούδι «Μικρή Πατρίδα». Η χημεία και το ταλέντο των δυο καλλιτεχνών χάρισε μοναδικές, μουσικές στιγμές στο κοινό της Πάτρας.

Έτσι οι δυο καλλιτέχνες ανανέωσαν το ραντεβού τους με την πόλη και αποχώρισαν από την σκηνή στέλνοντας «χαιρετίσματα στην εξουσία» και θυμίζοντας ότι «Το παιχνίδι παίζεται ακόμα».

Οι φωτογραφίες είναι από το flashstar.skaipatras.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ