2015-06-05 12:34:21
Φωτογραφία για ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ... ΘΡΥΛΟΥ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ!
Στον θρόνο του απόλυτου αυτοκράτορα του ελληνικού πόλο στρογγυλοκάθισε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι με το θριαμβευτικό 10-6 επί του Παναθηναϊκού πανηγύρισαν πανάξια την κατάκτηση του 29ου τίτλου στην ιστορία τους, που αυτομάτως σήμανε το τρίτο διαδοχικό αήττητο νταμπλ!

Ο Θρύλος αποδεικνύει περίτρανα ότι τον χωρίζουν …μίλια από τους εγχώριους αντιπάλους του και αυτό φρόντισε να το βιώσει με τον πλέον οδυνηρό τρόπο ο "αιώνιος" πελάτης, ο οποίος έφυγε για 37η συνεχόμενη φορά με σκυμμένο το κεφάλι από την πισίνα έπειτα από μία αναμέτρηση κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός, όμως έχει βαλθεί και στο πόλο να τρελάνει τη στατιστική, όσον αφορά το σερί των επιτυχιών του. Συγκεκριμένα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr" οι μόνιμοι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν μόνο με νίκες τις υποχρεώσεις τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις για τρίτη διαδοχική σεζόν.


Η τελευταία φορά, που είχαν χάσει ήταν στον πέμπτο τελικό των πλέι – οφ από τη Βουλιαγμένη στη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι τον Ιούνιο του 2012 Μάλιστα, η «αρμάδα» του Θοδωρή Βλάχου ισοφάρισε την εκπληκτική επίδοση, που είχε δημιουργήσει ο Ολυμπιακός των περιόδων 2008-09, 2009-10 και 2010-11, ο οποίος επίσης είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση τριών διαδοχικών νταμπλ μόνο με νίκες!

Επιτεύγματα, τα οποία μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να τα σημειώσει!

Για τους λάτρεις της στατιστικής, η τελευταία χρονικά ομάδα, που είχε υποχρεώσει τον Ολυμπιακό σε ήττα, πριν από εκείνο το σερί, ήταν ο συμπολίτης Εθνικός στις 30 Απριλίου του 2008 στον τρίτο τελικό των πλέι – οφ (5-7). Με το πρωτάθλημα, όμως, να καταλήγει και πάλι στα χέρια των παικτών του Θρύλου με 3-1 νίκες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ