2015-06-05 18:16:38
Φωτογραφία για Καθαρισμός πάρκου από το Τάγμα Εθνοφυλακής Ρόδου
Την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, το Τάγμα Εθνοφυλακής Ρόδου, της 95 ΑΔΤΕ, ανέλαβε την πρωτοβουλία, όπως και την περασμένη χρονιά, να ευπρεπίσει το πάρκο στο οποίο βρίσκεται η προτομή του Ήρωα της Πατρίδας, Ταγματάρχη Διογένη Φανουράκη.

Δυστυχώς το παρκάκι που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε ένα από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους, την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, ήταν και φέτος όπως και πέρσι, εντελώς εγκαταλελειμμένο, γεμάτο σκουπίδια, χόρτα ύψους ενός μέτρου, σπασμένα κλαδιά, κόπρανα σκυλιών και επικίνδυνες χρησιμοποιημένες σύριγγες! Η δε προτομή και το βάθρο της, του Ήρωα της Πατρίδας μας, του Διογένη Φανουράκη βρισκόταν σε άθλια κατάσταση.

Οι Εθνοφύλακες του Τάγματος Εθνοφυλακής Ρόδου, τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό της Μονάδας, υπό την καθοδήγηση του Διοικητή της Μονάδας, έκαναν το καθήκον τους αθόρυβα για άλλη μια φορά, δείχνοντας την ευαισθησία και τον σεβασμό τους, στην ιστορία και τους Δωδεκανήσιους ήρωες.


Πέρα από την επιχειρησιακή της ετοιμότητα, αυτή Μονάδα που στελεχώνεται από Εθνοφύλακες και εφέδρους Αξιωματικούς συμπολίτες μας, αποδεικνύει με τις πρωτοβουλίες της, ότι ο Στρατός όχι μόνο είναι έτοιμος να επιτελέσει το καθήκον του αν χρειαστεί, αλλά μπορεί επίσης να επιτελέσει και επιτελεί κοινωνικό έργο.

Συγχαρητήρια στη Μονάδα, τον Διοικητή της και τους Εθνοφύλακες που αποδεικνύουν ότι η φιλοπατρία είναι πολυδιάστατη έννοια! Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες πρέπει να επικροτούνται και να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες μονάδες του νησιού μας!

Πηγή : Καθαρισμός πάρκου από το Τάγμα Εθνοφυλακής Ρόδου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/311850/katharismos-parkoy-apo-to-tagma-ethnofylakhs-rodoy#ixzz3cCWg1xsR 

Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ