2015-06-06 00:32:19
Φωτογραφία για «ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!»
Τον σεβασμό σύσσωμου του ευρωπαϊκού – και όχι μόνο – μπάσκετ έχει κερδίσει ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποτελεί... σημείο αναφοράς σε όλα τα σημεία, που είναι αναπτυγμένο το άθλημα και εξαίρεση δε θα μπορούσε να αποτελέσει η Σερβία.

Στο Βελιγράδι, λοιπόν, όπως είναι γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αγώνας επίδειξης στις 27 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο, το οποίο θα πάρει το όνομα του ηγέτη του Θρύλου στο πλαίσιο συμπλήρωσης 20 χρόνων της BEOBASKET.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο γνωστός ατζέντης Μίσκο Ρασνάτοβιτς είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τον "Kill Bill":

«Η απόφασή μας ήταν να δώσουμε το όνομα του παίκτη που αποτελεί σήμα αναφοράς για την ΒΕΟΒASKET, του Βασίλη Σπανούλη. Είναι ένας από τους πιο διάσημους παίκτες και με τον χαρακτήρα νικητή που έχει δίνει κίνητρο σε πολλά μικρά παιδιά. Το γήπεδο θα πάρει το όνομά του»

Επίσης, η εταιρεία που ανήκει στον διάσημο ατζέντη, διοργανώνει αγώνες επίδειξης στο Βελιγράδι με τη συμμετοχή των περισσότερων παικτών που εκπροσωπούνται από αυτή.


Το συγκεκριμένο γεγονός θα λάβει χώρα στην «Kombank Arena» στις 28 Ιουνίου, όπου θα διεξαχθεί τουρνουά και θα δώσουν το παρόν μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως οι Σπανούλης, Ντάνστον, Χάινς, Ερτέλ, Μαριάνοβιτς, αλλά και οι Πέκοβιτς, Τελέτοβιτς από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Θα σχηματιστούν τρεις ομάδες, στους πάγκους των οποίων θα βρίσκονται οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Οκτάι Μαχμουτί και Ντέγιαν Ράντονιτς
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ