2015-06-06 01:00:31
Φωτογραφία για Η... ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!
Με… διαφορά νικήτρια την Μπαρτσελόνα βλέπει ο Έρικ Αμπιντάλ, ο οποίος έκανε την πρόβλεψή του για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας πως αξίζει στον Τσάβι να σηκώσει ακόμα ένα τρόπαιο πριν φύγει.

Τη δική του πρόβλεψη για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, δίνοντάς της, βέβαια, έντονο χρώμα «μπλαουγκράνα».

Ο θρύλος των Καταλανών μίλησε στην «Mundo Deportivo» ξεκαθαρίζοντας πως η Μπαρτσελόνα θα είναι νικήτρια με διαφορά δύο τερμάτων.

«Δεν είναι μόνο ο Μέσι, είναι αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Η Μπαρτσελόνα έπαιξε πολύ καλά μέχρι τώρα, αλλά όλοι γνωρίζουν πως είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Φτάνει στο τέλος της πορείας του».

Φυσικά δεν ξέχασε τον παλιό συμπαίκτη του, Τσάβι, τονίζοντας πως του αξίζει να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο πριν φύγει: «Είναι σημαντική η νίκη, πρώτα για τον σύλλογο και την ομάδα, αλλά και για τον Τσάβι. Του αξίζει να σηκώσει το πέμπτο Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα».

Όσο για την πρόβλεψή του για το τελικό αποτέλεσμα, είπε: «Νομίζω πως θα νικήσει με δύο γκολ διαφορά. Το 1-3 ακούγεται καλό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ψυχοπαθής κύριος Μπλάτερ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο "ψυχοπαθής" κύριος Μπλάτερ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ