2015-06-06 15:41:13
Φωτογραφία για Οι Active Member live στην Πάτρα το Σάββατο 13 Ιουνίου
Η τελευταία περιοδεία του θρυλικού hip-hop/low bap γκρουπ των Active Member θα ξεκινήσει το Σάββατο 13/6 από την Πάτρα.

Όπως είδαμε σε αφίσες που έχουν μπει σε κεντρικά σημεία της Πάτρας, το επόμενο Σάββατο, οι Active Member που πρωτοδημιουργήθηκαν το 1992 στο Πέραμα από τον B.D. Foxmoor (Μιχάλη Μυτακίδη) θα εμφανιστούν live μετά τις 21.30 το βράδυ στην αίθουσα Αίγλη, στην Βέσο Μάρε, στο πλαίσιο του "Κάρπιμο" tour.

Προπώληση εισιτηρίων - 10 ευρώ (Ηχότοπος art cafe, Discover).

Στο μεταξύ η συναυλία όπως συμπεραίνουμε ήταν αρχικά να γίνει σε ανοικτό χώρο, στην Πλαζ ωστόσο τελικά αποφασίστηκε να φιλοξενηθεί στην άνετη αίθουσα της Αίγλης που διαχειρίζεται ο Δήμος Πατρέων. Όπως ανέφεραν σε μήνυμα τους οι διοργανωτές: ίσως γνωρίζετε ότι εδώ και κάποιες ημέρες ανακοινώθηκε από το Δήμο Πατρέων η δημιουργία παιδικής δημοτικής κατασκήνωσης στην υπαίθρια έκταση της πλαζ.


Αυτή η προσπάθεια του Δήμου για τη δωρεάν φιλοξενία - διασκέδαση των παιδιών της πόλης, μας δημιουργεί το αξεπέραστο πρόβλημα να μην μπορούμε να εγκαταστήσουμε εξοπλισμό και να διοργανώσουμε τη συναυλία εκεί. Μετά από αρκετή προσπάθεια καταλήξαμε ότι για να μην ταλαιπωρήσουμε κανέναν, επιλέγοντας χώρους που δεν έχουν ξαναγίνει live, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην ΑΙΓΛΗ.

Ελέγξαμε τη δυναμική του εξαερισμού - κλιματισμού και μπορούμε με βεβαιότητα να σας εγγυηθούμε για τις συνθήκες. Ίσως να είναι ακόμα καλύτερα, να σμίξουμε για τελευταία φορά σε πιο οικείο, πιο συναυλιακό περιβάλλον με τους Active Member!

Ραντεβού στην Αίγλη, λοιπόν το άλλο Σάββατο 13 Ιουνίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ