2015-06-07 14:27:08
Φωτογραφία για ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΝΤΟΥΡΜΑΖ ΚΑΙ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ!
Νορβηγία και Σουηδία θ'αναμετρηθούν την ερχόμενη Δευτέρα στο Όσλο σε φιλική αναμέτρηση και αντίπαλοι θα τεθούν δύο συμπαίκτες στον Ολυμπιακό!

Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί που θα φοράει τη φανέλα της Νορβηγίας, αλλά και τον Τζίμι Ντουρμάζ που θα φοράει αυτή της Σουηδίας.

Οι δυό τους μίλησαν για το φιλικό των δύο ομάδων αλλά και για την περίοδο που ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού : 

«Είχα κάποιους μικροτραυματισμούς στο τέλος, που με έκαναν να χάσω τον τελικό του Κυπέλλου και το ματς με την Κροατία. Η σεζόν ήταν τέλεια», είπε ο Ομάρ αρχικά και συνέχισε. «Ήμουν σημαντικός παίκτης. Ένα από τα όνειρά μου, που ήταν να παίξω στο Champions League, έγινε πραγματικότητα. Έχω ακόμα πολλούς στόχους. Είναι να συνεχίσω να παίζω στο Champions League και να προκριθεί η Εθνική μου ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνω».

Ο Ντουρμάζ από τη μεριά του, είπε : «Είναι κάπως αστείο, αλλά είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει μια μικρή αντιπαλότητα. Κανείς δεν θέλει να χάσει από τον άλλον. Ο Ομάρ είναι θαυμάσιος άνθρωπος και πολύ ικανός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ γρήγορος και ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπαν που έχω παίξει ποτέ».

Ήταν ένα από τα καλύτερά μου παιχνίδια. Ήμουν αντίπαλός του λόγω θέσης και έχω το πάνω χέρι. Είναι επιθετικός σε λογικά πλαίσια, τίθεται αντιμέτωπός μας, άρα υπάρχει πολύς χώρος πίσω του. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε κάθε μέτρο που θα πάρουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ