2015-06-07 22:04:05
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι δύο καλύτερες παρουσιάστριες της νέας γενιάς, σύμφωνα με τη Ναταλία Γερμανού [photos]
Αδιαμφισβήτητα, η Ναταλία Γερμανού έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ της ελληνικής τηλεόρασης. Έχει περάσει από όλες τις ζώνες και ξέρει να ξεχωρίζει τα νέα ταλέντα που κάνουν τη δική τους προσπάθεια στο χώρο.

Τη φετινή σεζόν, συστήθηκαν πολλά νέα πρόσωπα στο τηλεοπτικό κοινό και αυτό έγινε, είτε γιατί εντάχθηκαν στο δυναμικό τηλεοπτικών project που ήθελαν ανανέωση, είτε γιατί «ξεφύτρωσαν» νέα προγράμματα. Έτσι, η παρουσιάστρια του «Μη χανόμαστε» εξέφρασε την άποψή της γι’ αυτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

«Άννα Μαρία Βελλή στο Όλα του Θέμου και Δάφνη Καραβοκύρη στο Vice. Ταπεινή μου γνώμη: οι δύο καλύτερες παρουσιάστριες της πολύ νέας γενιάς. Go girls!!», έγραψε χαρακτηριστικά, κάνοντας ξεκάθαρα την προτίμησή της στα δυο κορίτσια.

ς μάθουμε, όμως, κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για τις συγκεκριμένες γυναίκες:

Άννα Μαρία Βελλή:


Είναι το νέο κορίτσι του «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» των Θέμου Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή. Η ίδια παρουσίαζε το διαδικτυακό «Ζήτα μου ό,τι θες» που είχε μεγάλη απήχηση στο νεανικό κοινό, με αποτέλεσμα να κεντρίσει το ενδιαφέρον των συντελεστών της επιτυχημένης εκπομπής. Γεννήθηκε στη Σίφνο, μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, σπούδασε Σύγχρονο Θέατρο και είναι «άρρωστη» με την ομάδα του Ηρακλή.

Δάφνη Καραβοκύρη:

Είναι η αντικαταστάτρια της Αθηναϊδας Νέγκα στις εκπομπές του Vice. Η μητέρα της κατάγεται από τη Βραζιλία, ενώ ο πατέρας της, Αντώνης Καραβοκύρης, υπήρξε εκδότης των περιοδικών μόδας «Be» και «Collection» και αργότερα ιδιοκτήτης της διαφημιστικής εταιρείας Page. Τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της στη Φιλοσοφία και τις Πολιτισμικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Kεντ στην Αγγλία. Εκεί κατάλαβε ότι της αρέσει η δημοσιογραφία. Πριν δύο χρόνια έκανε τις εκπομπές «Πάμε σινεμά» και «Χωρίς πρόβα», που προβάλλονταν σε διάφορα δορυφορικά κανάλια.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ