2015-06-08 23:20:25
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο... ΚΑΟΥΝ!
Την... απόσυρσή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 30 ετών (!) ανακοίνωσε και επίσημα ο Σάσα Κάουν μετά την κατάκτηση της τέταρτης συνεχόμενης VTB League από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Οριστική και αμετάκλητη είναι η απόφαση του Ρώσου σέντερ, ο οποίος στα 30 του σταματάει το μπάσκετ, όπως δήλωσε μετά το τέλος του τρίτου τελικού της VTB League και την τέταρτη συνεχή κατάκτηση του τροπαίου από την ΤΣΣΚΑ!

Όταν έγινε η ερώτηση στον Κάουν για τις... φήμες περί αποχώρησής του από την ενεργό δράση πριν από την έναρξη του φετινού Final 4 της Ευρωλίγκας, εκείνος ήταν αινιγματικός!

Έτσι, λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Χίμκι, ο 30χρονος σέντερ έριξε τη… βόμβα: «Έβαλα τέλος στην επαγγελματική μου καριέρα. Αυτή ήταν η τελευταία μου σεζόν»!

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την απόφασή μου, αλλά ο κυριότερος είναι η συναισθηματική κούραση. Δεν ευχαριστιέμαι το μπάσκετ, όπως πιο παλιά. Έτσι, έπρεπε να σταματήσω. Από το ξεκίνημα της σεζόν, ήξερα πως αυτή θα ήταν η τελευταία μου. Είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκινήσεις κάτι καινούριο και είμαι έτοιμος γι’ αυτό. Δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, αλλά νομίζω πως θα έχει σχέση με τον αθλητισμό», συνέχισε ο Ρώσος σέντερ και πρόσθεσε:

«Ήταν ένας μακρύς δρόμος επτά ετών με την ΤΣΣΚΑ, όπου κέρδισα πολλά. Το μόνο που δεν κατάφερα ήταν μία Ευρωλίγκα. Έπαιξα σε έξι Final 4, έφτασα κοντά, αλλά έτσι είναι η μοίρα», για να καταλήξει ο Κάουν με αναφορά στον Ετόρε Μεσίνα αλλά και την εθνική ομάδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ