2015-06-09 01:25:22
Φωτογραφία για ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Σε μία εξαιρετική μεταγραφή προχώρησε ο Ολυμπιακός, καθώς σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα!

Ο Γιαννιώτας υπέγραψε για τέσσερα χρόνια στους ερυθρόλευκους και αποτελεί σίγουρα μία εξαιρετική προσθήκη!

Δεν πρόκειται για έκπληξη, καθώς εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν γνωστό το... φλερτ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιαννιώτα. Έτσι από την Δευτέρα (8/6) ο Έλληνας ακραίος επιθετικός πρέπει να θεωρείται και με τη βούλα... παίκτης των ερυθρόλευκων.

Όπως είχαμε αναφέρει άλλωστε, ο νεαρός εξτρέμ αποτελεί και την... "αδυναμία" του Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και πολλά χρόνια!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γιάννη Γιαννιώτα έπεσαν υπογραφές για συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2019. Η πολύ καλή σεζόν του 22χρονου εξτρέμ με τηνφανέλα του Αστέρα Τρίπολης (6 γκολ και 3 ασίστ σε 39 ματς για όλες τις διοργανώσεις) δεν πέρασε απαρατήρητη για τους ερυθρόλευκους, που κινούνται πάντα στην λογική απόκτησης Ελλήνων ποδοσφαιριστών νεαρής ηλικίας με ταλέντο και προοπτικές.


Ο Γιαννιώτας αγωνίστηκε δανεικός στους Αρκάδες και έπρεπε να επιστρέψει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου ανήκουν τα δικαιώματα του, έχοντας συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα έως τις 30 Ιουνίου του 2016. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί όμως, καθώς ο Ολυμπιακός έβαλε στη... μηχανή του τον 22χρονο ακραίο επιθετικό με συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας. Νωρίτερα άλλωστε, όπως σας ενημερώσαμε (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), ο Γιαννιώτας αποχαιρέτησε τους φίλους του στον Αστέρα και μάλιστα με... πρωτότυπο τρόπο!

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ αναμένεται να βάλει κάτι παραπάνω από 500.000 ευρώ στα ταμεία της από αυτή την μεταγραφή.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ