2015-06-09 13:04:47
Φωτογραφία για Διακοπές... 1 + 1 ΔΩΡΟ!
Η τιμή παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στα πάντα, πόσο μάλιστα στις διακοπές! Ψάχνεις να βρεις φτηνά αεροπορικά, φτηνό ξενοδοχείο, προσφορές σε ακτοπλοϊκά, και γενικώς ψάχνεις τα πάντα ώστε να μειώσεις το κόστος των διακοπών που τόσο θέλεις να πας.. Μεγάλο μέρος του κόστους όμως, οφείλετε στα χρήματα που θα ξοδέψεις κατά την παραμονή σου σε κάποιο προορισμό! Δεν είναι μόνο το ξενοδοχείο, ή τα εισιτήρια, είναι το φαγητό, το ποτό, η ξαπλώστρα, ο καφές ή οι επιπλέον δραστηριότητες που θέλεις να κάνεις!

Και γι αυτό φροντίζει το 18-24 travel! 

Πιλοτικά για φέτος, και μόνο για το νησί της Σκιάθου, τρέχουμε το πρόγραμμα 1+1 δώρο! Παραγγέλνεις ποτό; Έχεις ένα επιπλέον δώρο! 

Θέλεις να φας κρέπα; Δώρο το επιδόρπιο! Θέλεις να φας πίτσα; Δώρο η σαλάτα! 

Θέλεις να κάνεις μίνι κρουαζιέρα στα διπλανά νησιά; Πληρώνει ο ένας κι ο δεύτερος είναι δωρεάν! 

Μια σειρά από προσφορές λοιπόν με τη μορφή του 1+1 δώρο, σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Σκιάθου στους κλάδους της εστίασης και της διασκέδασης, ακόμη και σε παραλίες, προσφέρει σε όλους τους πελάτες του το 18-24 Travel. 

Έτσι όχι μόνο έχεις τις καλύτερες προσφορές σε μεταφορά και διαμονή για τις διακοπές σου, αλλά φροντίζουμε να τις περάσεις και στη .. μισή τιμή! 

Αν έχει ανταπόκριση το συγκεκριμένο πρόγραμμα; 

Από την Παρασκευή που  ανακοινώθηκε, σχεδόν τριπλασιάστηκαν οι κρατήσεις στον συγκεκριμένο προορισμό! Είναι λογικό αφού το 1+1 ΔΩΡΟ, ισχύει στα τρία μεγαλύτερα Club του νησιού, στα πιο γνωστά coctail Bar,  στην καλύτερη ψαροταβέρνα, στις ημερήσιες κρουαζιέρες, σε ξαπλώστρες και ομπρέλες στα πιο διάσημα beach bars και σε άλλες καμία ντουζίνα  επιχειρήσεις!

Το θέμα είναι πόσοι θα προλάβουν... γι αυτό βιαστείτε, κάντε τις κρατήσεις σας άμεσα εδώ: www.18-24.gr/destinations
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ