2015-06-09 13:12:07
Φωτογραφία για «ΛΙΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΕΪΡΑ»
Η αποχώρηση του Τόμας Σίβοκ από τη Μπεσίκτας δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φύγει και από την Τουρκία, ενώ στη Φενέρμπαχτσε μίλησαν με τον Βίτορ Περέιρα, όμως ενδεχομένως να ψαχτούν για ντόπιο προπονητή, όπως υποστηρίζει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Μπατουχάν Γκιουλσάχ.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος μίλησε στον «ΣπορFM 94,6» για:

-τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού, Τόμας Σίβοκ: «Ήταν εδώ και έξι χρόνια στην Μπεσίκτας. Ήταν τέλειος αμυντικά και δεν κατάλαβα το γιατί δεν συνεχίζει. Ίσως να κάνουν οικονομία επειδή δεν βγήκε η Μπεσίκτας Champions League και θα έχει λιγότερα έσοδα. Και κάποιες άλλες τουρκικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Σίβοκ».

- την περίπτωση να πάει ο Περέιρα στην Φενέρμπαχτσε: «Ο τελευταίος ξένος προπονητής που πήρε το πρωτάθλημα με τη Φενέρμπαχτσε είναι ο Ζίκο και σκοπεύουν να πάρουν Τούρκο προπονητή. Υπήρξε συμφωνία με τον Σπαλέτι, αλλά προβληματίζονται διότι οι Ιταλοί δεν κολλάνε στο πρωτάθλημα. Οπότε είτε θα πάρουν Τούρκο ή τον Λουτσέσκου που έχει περάσει από Γαλατάσαραϊ και Μπεσίκτας. Η προσαρμογή του είναι τέλεια. Ξέρει την ατμόσφαιρα της Τουρκίας.


Μίλησαν και με Περέιρα. Δεν θέλουν ξένους όμως. Αυτή η εξέλιξη επηρέασε πολύ τους ανθρώπους της Φενέρ ήταν το γεγονός ότι και ο Πραντέλι, ο οποίος είναι μεγάλο όνομα πήγε πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ και έφυγε το φθινόπωρο. Ίσως να πάρει τον Κοζαμάν που κατέκτησε το πρωτάθλημα το 2011. Ο Ζίκο δεν έφυγε από τη Φενέρ λόγω άσχημου αποτελέσματος. Τσακώθηκε με τη διοίκηση ο αδερφός του».

- το μέλλον του Γκέκα:«Με τον Γκέκα μιλάμε και στο τηλέφωνο. Κάναμε και μια συνέντευξη. Μου έλεγε ότι είναι ευχαριστημένος στη Σμύρνη, λόγω και του ότι έχουν προσαρμοστεί στην περιοχή τα παιδιά του. Ο Ρομπέρτο Κάρλος δεν ήθελε τον Γκέκα, αλλά τώρα έφυγε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ