2015-06-09 20:06:45
Φωτογραφία για Τι σημαίνει το άνοιγμα της γλώσσας προγραμματισμού Swift
Η Ανακοίνωση της Apple εχθές στην παρουσίαση πως στο ios 9 ανοίγει την γλώσσα προγραμματισμού με το εργαλείο της Swift προκάλεσε θύελλα χειροκροτημάτων για αρκετή ώρα και ίσως ήταν και η μεγαλύτερη είδηση της βραδιάς για τους προγραμματιστές... 

Η γλώσσα προγραμματισμού της Apple παρουσιάστηκε στο συνέδριο των προγραμματιστών WWDC πέρυσι.O top-manager Craig Federighi είπε τότε ότι η Apple έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει μια γλώσσα που θα γλιτώσει την περίπλοκη κληρονομιά του C+.Το Swift ήταν που στην πλατφόρμα επόμενης γενιάς, η οποία αποτέλεσε τη βάση για το OS X, και στη συνέχεια το ios. Οι προγραμματιστές μπορούν να δουν σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα του προγραμματισμού της.

Το άνοιγμα του Swift σημαίνει πως οι προγραμματιστές θα μπορούν να επεμβαίνουν στην γλώσσα και με διαφορα άλλα εργαλεία η και να την επεκτείνουν με εργαλεία άλλων προγραμματιστών δίνοντας πολλές νέες δυνατότητες η και να μεταφέρουν εφαρμογές από άλλα λειτουργικά όπως για παράδειγμα το android.

Έτσι αναμένεται τον επόμενο χρόνο να δούμε πραγματικά εκπληκτικές εφαρμογές από προγραμματιστές όπως ποτέ πριν.

Αν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε και εσείς την νέα γλώσσα προγραμματισμού της Apple Swift τότε μπορείτε να ξεκινήσετε από το δωρεάν βιβλίο για την συσκευή σας από την Apple στον σύνδεσμο εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ