2015-06-10 00:54:10
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ... ΠΡΕΣΙΝΓΚ ΓΙΑ ΜΠΡΙΤΟΣ!
O Ολυμπιακός σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα από την Ιταλία εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τον Μιγκέλ Μπρίτος!

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει -όπως φαίνεται- το βάρος τους στην ιταλική αγορά για να κλείσουν έναν ή και δύο στόπερ. Τα νεότερα από τη γειτονική μας χώρα αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει αυξήσει το... πρέσινγκ του για την περίπτωση του σέντερ μπακ της Νάπολι.

Ο 29χρονος Ουρουγουανός διεθνής στόπερ που μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ, έχει ύψος 1.88 μέτρα και θεωρείται δύσκολο να μείνει στη Νάπολι. Έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό ενώ έχει ακόμα... πέραση στην Ιταλία καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που ασχολούνται μαζί του, όπως η Ουντινέζε. Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται αλλά και είναι κρίσιμα.

Θα καθορίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεσή του. O Μπρίτος γενικότερα έχει εξαιρετικές συστάσεις. Πρόκειται για έναν πολύ δυναμικό, σκληρό και αρκετά γρήγορο αμυντικό. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν έχουν αφήσει την υπόθεση του Ντε Μαϊό - για την οποία όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" θα κάνουν και νέα συνάντηση με την Τζένοα- ούτε άλλες υποθέσεις στόπερ από Ιταλία και Ευρώπη γενικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ