2015-06-10 12:02:20
Φωτογραφία για Όταν η πολιτική γίνεται εξάρτηση... τα Mιάσματα παίρνουν θέση...
Γνωστός στην τοπική κοινωνία για τα... έξαλλα ξεσπάσματά του, νεαρός εκκολαπτόμενος πολιτικός έχασε ,πριν λίγες μέρες,κάθε έλεγχο αυτοσυγκράτησης, για άλλη μια φορά και επιτέθηκε με έναν οχετό ύβρεων κατά δημοσιογράφου επειδή, άκουσον άκουσον τόλμησε να του ασκήσει κριτική!

Έχει ακούσει άραγε ποτέ περί ελευθεροτυπίας και δικαιώματος των δημοσιογράφων να ασκούν κριτική στα δημόσια πρόσωπα και να αποκαλύπτουν τη δράση τους, προκειμένου να ενημερώσουν την κοινή γνώμη;;; Oι δημοσιογράφοι δεν είναι ελεύθεροι να ελέγχουν την εξουσία να σχολιάζουν τις απόψεις των πολιτικών και να κρίνουν το έργο τους;

Η απροκάλυπτη προσπάθεια εκφοβισμού και παρέμβασης στο δημοσιογραφικό έργο του ρεπόρτερ έλαβε χώρα σε δημόσιο χώρο, όπου ο δημοτικός σύμβουλος δε δίστασε να προπηλακίσει τον γνωστό δημοσιογράφο και στη συνέχεια να τον στολίσει με χυδαίους χαρακτηρισμούς, ξεχνώντας την...ευγενική του καταγωγή, το ήθος και τις αξίες που μάταια προσπαθεί να πείσει τους υποψήφιους ψηφοφόρους του πως διαθέτει.


Αφηνιασμένος και με περίσσεια έπαρση δε δίστασε να απειλήσει, μπροστά σε τρίτους, τον έμπειρο ρεπόρτερ, προειδοποιώντας τον μάλιστα πως αν ξανατολμήσει να γράψει για εκείνον, θα του κάνει μεγάλο κακό!

Ο αφηνιασμένος πολιτικάντης δεν σταμάτησε τα... "γαλλικά" παρά μόνο όταν αντιλήφθηκε ότι στα 10 μέτρα από το σημείο, βρισκόταν Αστυνομικό Τμήμα..Μόνο τότε και με τον φόβο της σύλληψής του, τράπηκε κυριολεκτικά σε φυγή.

Ο ξεπεσμός και ο εξευτελισμός του συγκεκριμένου δε σταμάτησε εκεί, καθώς λίγες ημέρες αργότερα, φρόντισε να μεταφέρει το μένος και τα στοιχειά που τον καταδιώκουν στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου. Αυτήν τη φορά το σχέδιο ήταν ενορχηστρωμένο...Είχε, μάλιστα, για σύμμαχο τον γνωστό και ξακουστό... ΤΑΡΑΝΔΟ της πολιτικής, άλλο ένα αποτυχημένο πολιτικό μίασμα της τοπικής αυτοδιοίκησης!

Εκμεταλλευόμενοι, λοιπόν, τον θεσμικό ρόλο που κατέχουν οι δύο "ογκόλιθοι" της πολιτικής και αφού πρώτα είχαν στήσει το θέατρο του παραλόγου, πήραν τον λόγο στο δημοτικό συμβούλιο και εξαπέλυσαν άλλη μια αήθη, σχεδόν εμμονική επίθεση, κατά του ίδιου δημοσιογράφου. Κάνοντας κατάχρηση του δικαιώματος που τους παρέχεται για προ ημερησίας διάταξης ερωτήσεις στο Δ.Σ, τα υπονοούμενα, οι ύβρεις και οι συκοφαντίες έδιναν και έπαιρναν παρά τη σύσσωμη αγανάκτηση των παρευρισκομένων.

Αυτήν τη φορά, αυτό που πυροδότησε την οργή τους ήταν ένα ανώνυμο κείμενο που ανακάλυψαν στο διαδίκτυο, στο οποίο ο νεαρός πολιτικός αναφέρεται ως υβριστής, κάτι που επιχείρησαν να χρεώσουν στον δημοσιογράφο. "Αυτές είναι μαφιόζικες μέθοδοι δημοσιογραφίας και δεν τις έχουμε ξαναζήσει",  είπε εκτός εαυτού το πολιτικό γατάκι και συνέχισε με πάθος τον υπερασπιστικό του ρόλο (σε σημείο που θα πίστευε κανείς ότι είναι έμμισθος υπάλληλος του ) υπέρ του νεαρού κληρονόμου.

Δυστυχώς αυτοί οι τύποι αποτελούν το σύγχρονο ποιοτικό είδος, το..."υπόδειγμα" μια γενιάς πολιτικών που έμαθε στη λοβιτούρα και στη λαμογιά! Είναι οι γιάπηδες της πολιτικής που δεν έχουν να παρουσιάσουν κανένα έργο και εκμεταλλεύονται με τον χυδαιότερο τρόπο τις θέσεις και τα αξιώματα, που τους πρόσφερε ο ελληνικός λαός.

Ο πολιτικός ξεπεσμός στο μεγαλείο του!! Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ