2015-06-10 12:37:15
Φωτογραφία για ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΙΑ ΕΣΚΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Φραν Εσκριμπά, ο προπονητής της Ελτσε, είναι στην παρούσα φάση ο τεχνικός που έχει το προβάδισμα για να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική περίοδο αντικαθιστώντας τον Βίτορ Περέιρα.

Σύμφωνα μάλιστα με τους Ισπανούς, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 50χρονο κόουτς και επισημαίνουν ότι το θέμα θα έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Αυτό μάλιστα που αξίζει να σημειωθεί είναι η... βεβαιότητα με την οποία αναφέρονται στο θέμα Ολυμπιακός - Εσκριμπά οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, τονίζοντας ότι όλα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές και απλά ο προπονητής της Ελτσε περιμένει... την ειδοποίηση από πλευράς ερυθρόλευκων για να έρθει στη χώρα μας και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Θρύλο της Ελλάδας.

Το προβάδισμα του Εσκριμπά στην... "κούρσα" για τον ερυθρόλευκο πάγκο είναι δεδομένο, αλλά στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι τα πράγματα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ, στον βαθμό δηλαδή που τα περιγράφουν οι Ισπανοί. Οτι όμως ο 50χρονος τεχνικός είναι "μπροστά" από άλλους υποψήφιους είναι γεγονός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ