2015-06-10 22:15:05
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ... ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ!
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρηγορήσουν τους... άτιτλους οπαδούς τους, αφού πρωτάθλημα είδαν μόνο στο... μπέιζμπολ και ξέχασαν τι έγραφαν τις προηγούμενες μέρες για... σκούπες κτλ.

Χωρίς περισσότερα λόγια, απολαύστε τα πράσινα ΜΜΕ αμέσως μετά τη φάπα μέσα στο ΟΑΚΑ.

prasinanea.gr : Ξέμεινε από δυνάμεις

O Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να ανακάμψει και ηττήθηκε 69-76 από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, χάνοντας 2-0 στις νίκες. Χειροκρότημα παρά την ήττα για τους παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Ένα μικρό θαύμα χρειάζεται πλέον ο Παναθηναϊκός για να επιστρέψει στη διεκδίκηση του τίτλου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 69-76 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, στο δεύτερο τελικό της ΣΚΡΑΤΣ Basket League.

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στις νίκες, όμως, το κυριότερο, είναι ότι δείχνει πιο φρέσκος και πιο φορμαρισμένος από τον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή. Συγχρόνως, έχει τρία match ball για την κατάκτηση του τίτλου και τα δύο είναι στην έδρα του.


Kαι επειδή εμείς εδώ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ... Δείτε τι έλεγαν τα πράσινα ΜΜΕ μετά την πρώτη... φάπα στο ΣΕΦ ΕΔΩ

leoforos.gr : ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε (76-69) από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται με 2-0 πίσω στους τελικούς αλλά οφείλει να παλέψει στο ΣΕΦ για την επιστροφή.

Γι’ ακόμα ένα ματς ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να γίνει μονοδιάστατος αφού έβρισκε λύσεις μόνο από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Οι «πράσινοι» κυνηγούσαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και πέρα από ένα σημείο στα μέσα της δεύτερης περιόδου, ποτέ δεν κατάφερε να επιβάλλει ολοκληρωτικά τον ρυθμό του. Οι λύσεις ήταν πολύ λίγες για την ομάδα του «τριφυλλιού» και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σε ακόμα έναν τελικό όπου οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τις αδυναμίες.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ