2015-06-11 01:20:24
Φωτογραφία για ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ... ΜΟΡΓΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ  «ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ» ΤΟΥΣ!
Ναι, είναι οι ίδιοι που πανηγύριζαν μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Άρη, ήταν οι ίδιοι που μιλούσαν για το νόμο του ΟΑΚΑ, για τον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από τον... "εξάστερο", για τη νέα σκούπα, για το "διπλό" στο εξοχικό.

Τώρα, βλέπουν ότι ο Ολυμπιακός είναι ΠΟΛΥ ανώτερος, ΔΕΝ βλέπουν ότι οι διαιτητές έπαιξαν σήμερα τουλάχιστον 70-30 (βγάλτε έστω και ένα... κοντό βίντεο με τη "σφαγή", τι περιμένετε;) αλλά δίνουν συγχαρητήρια στον... υπέροχο κόσμο της ομάδας τους που έβριζε μόνο στα... 30 από τα 40 συνολικά λεπτά τον Σπανούλη και την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού.

Τώρα να μας πείτε, αφού μπάσκετ δε μπορούν να δουν με το... πίτμπουλ Νέλσον, τον... εκτελεστή Σλότερ, το θηρίο... Μόργκαν και τον... μαέστρο Κούπερ, κάτι πρέπει να δουν και αυτοί.

Είναι αυτοί που βρίζουν τον... Γκιστ επειδή άφησε την ομάδα μόνη της για χάρη των... απολαύσεων, αλλά που ακόμη δεν έχουν διώξει! Κρατήστε τον, μήπως και του χρόνου το... ξανακάνει! Κρατήστε όμως και τον Μόργκαν, γιατί τέτοιο κελεπούρι είναι αμαρτία να χαθεί Υ.Γ1 :  Βρείτε τις διαφορές στα φύλλα αγώνα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ... Eκτός πια και αν οι διαιτητές καλύπτουν τον... Ολυμπιακό!


Y.Γ2 : Ο αγώνας στο ΣΕΦ δεν είναι... φιέστα! Τέτοιος θα γίνει αν η ομάδα μας είναι αυτή που πρέπει. Θα είναι η τελευταία τους προσπάθεια με ότι... διαθέτουν για να κάνουν το θαύμα. Γι'αυτό, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και κόσμος ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να δούμε τον συγκεκριμένο αγώνα σαν τον αγώνα της χρονιάς... Γιατί τέτοιος είναι! Τίποτα λιγότερο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ