2015-06-11 12:22:25
Φωτογραφία για Ακης-Βίκυ μένουν για λίγο μόνοι τους στο Εφετείο - Τα φιλιά, τα χάδια, τα τρυφερά λόγια
Για πρώτη φορά ύστερα από τρία χρόνια Ακης Τσοχατζόπουλος και Βίκυ Σταμάτη εμφανίζονται και μιλούν μαζί στην τηλεοπτική κάμερα.

Η νέα εκπομπή του Alpha Checkpoint που έκανε την Τρίτη πρεμιέρα προέβαλλε την κοινή συνέντευξη που έδωσε το προφυλακισμένο ζευγάρι σε αίθουσα του Εφετείου, ενώ προβλήθηκαν και στιγμιότυπα από τα λίγα λεπτά που Ακης και Βίκυ έμειναν μόνοι τους. Ηταν η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη χτένισε με τα χέρια της τα μαλλιά του πρώην υπουργού και εκείνος της ανταπέδωσε με ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο. Οταν πάντως, ο Ακης Τσοχατζόπουλος τη ρώτησε αν την άγγιξε κανείς, η Βίκυ Σταμάτη απάντησε: «Η μητρότητα».

Στη συνέχεια και οι δυο τους μίλησαν στην Γιάννα Παπαδάκου και τον Πέτρο Κουσουλό, παρουσιαστές της νέας εκπομπής του Alpha, με την Βίκυ Σταμάτη να λέει ότι είναι εντελώς εξαντλημένη και εξουθενωμένη, αφυδατωμένη σε όλα τα επίπεδα. «Είναι πως έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες στο θεό και στη δικαιοσύνη
. Σέβομαι απόλυτα τη δικαιοσύνη και τις απόψεις της νέας κυβέρνησης για την αναγκαιότητα του εξανθρωπισμού του σωφρονιστικού συστήματος. Γιατί μας το λένε; Γιατί θεωρούν ότι το σύστημα είναι απάνθρωπο», προσέθεσε η σύζυγος του πρώην υπουργού. Οταν ερωτήθηκε τι είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν αποφυλακιστεί απάντησε το να αγκαλιάσει το παιδί της. Παράλληλα επανέλαβε ότι η δίωξή της είναι πολιτική και ανέφερε ότι η οικογένειά της είναι ο υγιής ιστός της κοινωνίας. «Είμαι βεβαία ότι πληρώνω αμαρτίες και εγώ και ο σύζυγός μου, γιατί μιλάμε για μια καθαρά πολιτική δίωξη, αμαρτίες ενός ολόκληρου αμαρτωλού πολιτικού συστήματος. Καμία σχέση με εξοπλιστικά, έχουν σχέση με διαφθορά. Εχω την αίσθηση ότί ο εγώ και ο γιος μου, η οικογένειά μου είμαστε ο υγιής ιστός της κοινωνίας».

Πηγή: iefimerida
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ