2015-06-11 13:15:43
Φωτογραφία για Χτυπήματα κάτω από τη ζώνη για τους Έλληνες Αστυνομικούς
Δεν μπορείτε επιτέλους να απευθυνθείτε στον κ Πανούση ή στον Αρχηγό της Αστυνομίας κυρία Πρόεδρε της Βουλής;

Επικοινωνιακά και εκ του αποτελέσματος κ Κωνσταντοπούλου, ΧΑΣΑΤΕ

Χίλια δίκια να έχετε και άλλα τόσα δικαιώματα, ως πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, σας χρεώνεται έλλειψη διορατικότητας …. που «πλήττει » την κυβερνητική ομοψυχία, που τόσο πολύ χρειαζόμαστε στην παρούσα φάση των διαπραγματεύσεων.

Γνωρίζετε πολύ καλά, ότι, τέτοιο νταηλίκι ή πλέον Bullying σε βάρος ενός θεσμού που εγγυάται από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους τις κοινωνικές δομές, με τον τρόπο που γίνονται, επηρεάζουν ψυχολογικά μια δημόσια δύναμη 55000 υπαλλήλων, αλλά, και γενικότερα τα σώματα ασφαλείας … και παρόλα αυτά το αποδέχεστε.

Γνωρίζετε ότι σε μια φάση που η πατρίδα μας δίδει την πλέον σημαντική μάχη, που ο κ πρωθυπουργός έχει ανάγκη να νιώσει ότι τουλάχιστον στο εσωτερικό και ειδικότερα στην κυβέρνησή του, οι υπουργοί του, του παρέχουν ομοψυχία και συναδελφική στήριξη, τέτοιες « άκομψες » κινήσεις με αλαζονικά χαρακτηριστικά, δίδουν «τροφή » σε « αντιπάλους » εντός και εκτός, ώστε, να αποδημήσουν τη κυβερνητική συνοχή …. και παρόλα αυτά αποδέχεστε τέτοια εξέλιξη.


Γνωρίζετε ότι τέτοιες ενέργειες, που λαμβάνουσες χώρα σε μια μεταβατική περίοδο για την ΕΛ.ΑΣ., σε συνδυασμό με το ότι, κανείς σας δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των μισθών των στελεχών της, αλλά και των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις ….. αποτελούν « χτυπήματα κάτω από την ζώνη» και παρόλα αυτά, τα επαναλαμβάνετε.

Γνωρίζετε ότι οι καιροί είναι πονηροί και ουδείς δικαιούται να παριστάνει τον ανυποψίαστο και ότι, καλό θα ήταν ο καθένας να περιορίζεται και να υπηρετεί τον θεσμικό του ρόλο στη Δημοκρατία και να μην μετατρέπεται σε αυτόκλητο αναμορφωτή του πολιτεύματος … και παρόλα αυτά «κινείστε » αντέθετα σε αυτό, αλλάζοντας την «εικόνα» του θεσμού της αστυνομίας.

Γνωρίζετε ότι κατέχετε την θέσης ενός ανθρώπου που αποτελεί πρόμαχο των δικαιωμάτων του ανθρώπου και διαπρύσιο κήνσορα στη μάχη κατά των κοινωνικών διακρίσεων… και παρόλα αυτά αφήνεται να δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη η αίσθηση ότι πραγματώνεται μια μορφή ενός ακραιφνή ρατσισμού σε βάρος των αστυνομικών.

Υπάρχει και άλλος τρόπος συνεπώς, κυρία Κωνσταντοπούλου.

Να τηλεφωνήσετε στον Υπουργό Δημοσίας τάξης και προστασίας του πολίτη, ώστε να συμπράξετε.

Να καταγγείλετε επίσημα αποδεδειγμένη απροθυμία συνεργασίας με το Υπουργείο Δημόσιας τάξης

Να ρυθμίζατε εξ αρχής, θέματα σχετικά με την ασφάλεια και την συμπεριφορά της αστυνομικής δύναμης, εντός και εκτός βουλής, στα πλαίσια των δικαιωμάτων σας, δυνάμει του άρθρου 11 παρ 5 του κανονισμού της Βουλής.

Να καλέσετε στον γραφεία σας, τον προϊστάμενο των αστυνομικών δυνάμεων και διακριτικά να δρομολογούσατε, αυτά, που εσείς πιστεύετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε …κ.α.

Δεν χρειάζεται, κυρία πρόεδρε, στην παρούσα φάση, είτε αμυνόμενοι είτε επιτιθέμενοι, να προβαίνει – κανείς - σε πολιτικές μικροπρέπειες.

Τέλος σας γνωρίζουμε, ότι θα εξετάσουμε την περίπτωση να κινηθούμε δικαστικά εναντίον σας, καθ όσων συγκεντρώνονται πλέον αρκετά στοιχεία που πραγματώνουν την υποκειμενική υπόσταση όλων αυτών που με μια λέξη χαρακτηρίζονται ως … Bullying.

Με σεβασμό.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ