2015-06-12 01:12:19
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΗΣ ΦΕΝΕΡ... ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ (ΡΗΟΤΟ)
Για τις αντιδράσεις του, αλλά και τον έντονο τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζει τη επίτευξη σημαντικών γκολ των κατά... καιρούς ομάδων που προπονεί, μίλησε ο Βίτορ Περέιρα, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσέ.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για τον πανηγυρισμό του στον προημιτελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ:

«Είναι καθαρά επαγγελματικός ο τρόπος που αντιμετωπίζω το ποδόσφαιρο. Κοιτάζω τα τεχνικά και ειδικά θέματα. Πάντα μου αρέσει και το επιδιώκω να τσεκάρω το γήπεδο και τις εστίες. Κοιτάζω και τον χώρο κοντά στο πέναλτι. Τις διαστάσεις και το εάν είναι κατάλληλο το γήπεδο για μπάλα. Βλέπω τον χώρο που θα κινηθεί ο κίπερ μας αλλά και ο αντίπαλος. Πρέπει να τα ξέρεις όλα αυτά. Να είσαι σίγουρος για το τι θα περιμένεις και το τι θα βρεις.

Θέλω να είναι όλα εντάξει για την ομάδα μου. Παθιάζομαι με το ποδόσφαιρο. Είναι πάντα στο μυαλό μου και στην καρδιά μου. Δεν είμαι ηθοποιός. Είμαι μαχητής, είμαι ανταγωνιστικός, είμαι σοβαρός και δουλεύω διαρκώς» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βίτορ Περέιρα, για να προσθέσει:


« Η ατμόσφαιρα στα γήπεδα μου δίνει έξτρα κίνητρο. Στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο πάθος αλλά και μίσος στα ντέρμπι. Δεν ένιωσα τίποτα αρνητικό για κανέναν, όμως πάντα αποκαλύπτω τα συναισθήματά μου. Σκεφτείτε το πως είναι να δέχεσαι ή να βάζεις ένα γκολ στο τέλος του αγώνα. Ένα γκολ που σου δίνει ή όχι τον τίτλο. Την χαρά που νιώθεις και το ότι πρέπει να εκφραστείς εκείνη την ώρα. Απέναντι στους οπαδούς του Παναθηναϊκού έδειξα τα συναισθήματά μου. Τίποτε άλλο. Εάν κάποιος το παρεξήγησε ή δεν κατάλαβε, το αντιλαμβάνομαι. Τα κάνω όλα με πάθος. Γι' αυτό μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Στον Ολυμπιακό στο τέλος της χρονιάς το μόνο που ήθελα ήταν να συγχαρώ τους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια και να πανηγυρίσω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ