2015-06-12 00:23:30
Φωτογραφία για “Άδειασμα” Κουρουμπλή
Ιοκάστη Αλειφεροπούλου - VIRUS.COM.GR

Μετά από τα ΜΗΣΥΦΑ, νέο «άδειασμα» του Παναγιώτη Κουρουμπλή από το Μαξίμου Σύμφωνα με πληροφορίες του Virus, η νέα Διοίκηση της ΗΔΙΚΑ αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ωρών. Το πρόσωπο που θα αναλάβει χρέη Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου όμως, δεν είναι το αναμενόμενο… Ο Βλάσης Σφυρόερας, ο άνθρωπος που «έχτισε» την ΗΔΙΚΑ κι ο οποίος θεωρούνταν με βεβαιότητα ότι θα αναλάβει το «τιμόνι» του Φορέα, μένει εκτός.

Οι πληροφορίες θέλουν το Μαξίμου να έχει άλλη προτίμηση από εκείνη του υπουργού Υγείας, ο οποίος όχι μόνο είχε αφήσει να γίνει γνωστή η προτίμησή του στο πρόσωπο του κ. Σφυρόερα, αλλά τον είχε καλέσει να συμμετάσχει σε όλες τις συσκέψεις που είχαν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 2-3 μήνες στην ΗΔΙΚΑ, προετοιμάζοντας το κλίμα για τον ερχομό του, ως έμπρακτη αναγνώριση στο έργο που έχει επιτελέσει κατά το παρελθόν.

Ο Βλ. Σφυρόερας, είχε βρεθεί προ εκπλήξεως και από τον προηγούμενη κυβέρνηση, αφού παρά τη συνεισφορά του στον εκσυγχρονισμό του συστήματος υγείας-περίθαλψης και στην περιστολή των δαπανών του Δημοσίου και των ασφαλιστικών οργανισμών, ενημερώθηκε ότι απολύεται από τις εφημερίδες…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Virus, ο εκλεκτός του Μαξίμου για τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΗΔΙΚΑ, ονομάζεται Αναστάσιος Τάγαρης.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ