2015-06-12 12:35:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τη 14χρονη Μαρία - Νεφέλη Ηλιοπούλου
Κύλησε κιόλας ένας χρόνος από εκείνη την ημέρα του Ιουνίου του 2014 που μέσα σε ατμόσφαιρα οδύνης και σπαραγμού, παρουσία πλήθους κόσμου, είχε τελεστεί η κηδεία της 14χρονης Μαρίας - Νεφέλης Ηλιοπουλου, στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Η μικρή Μαρία – Νεφέλη Ηλιοπούλου, πρωτότοκη κόρη του γνωστού Πατρινού δικηγόρου Παναγιώτη Ηλιόπουλου και της εκπαιδευτικού Ευσταθίας (Έφης) Ράπτη, υπήρξε ένα γλυκύτατο πλάσμα που έμελλε να φύγει τόσο νωρίς από τη ζωή βυθίζοντας στην θλίψη τους γονείς της, την μικρότερη αδελφή της Εμμέλεια – Αικατερίνη και τους παππούδες της (γιαγιά της είναι η Μαρία Ηλιοπούλου γνωστή και αγαπητή στους Πατρινούς από την πολύχρονη ενασχόληση της με το Καρναβάλι κυρίως επί Δημαρχίας Α. Καράβολα).

Η 14χρονη Νεφέλη νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην Παιδιατρική Κλινική του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών όπου άφησε το μεσημέρι της Τρίτης 17 Ιουνίου του 2014 την τελευταία της πνοή. Το μικρό κορίτσι αγωνίστηκε με γενναιότητα μέχρι το τέλος, αλλά δυστυχώς, δεν κατάφερε να νικήσει την ασθένεια που την καθήλωσε ξαφνικά και της έκοψε το νήμα της ζωής στα πιο τρυφερά της χρόνια.


Αυτό το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στις 9 το πρωί στο ξωκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στην Τράπεζα Αιγίου (το παιδί έχει ενταφιαστεί στο νεκροταφείο της περιοχής) θα ψαλεί μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από την εκδημία, για την ανάπαυση της ψυχής του. Η μικρή Νεφέλη ήταν μαθήτρια της β’ τάξης του Γυμνασίου Καστριτσίου, μία άριστη μαθήτρια καθώς και κολυμβήτρια του ΝΟΠ ενώ ακόμη έκανε μπαλέτο, έπαιζε τένις και ασχολιόταν και με τον στίβο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ