2015-06-12 13:18:15
Φωτογραφία για Ως τα τέλη του καλοκαιριού το master plan για τα Ενετικά Τείχη
Συντονισμένα και με τη συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων προχωράει η επικαιροποίηση της πρότασης για τη χρήση των Ενετικών Τειχών, προκειμένου να οργανωθεί, χωρίς χρονοτριβή η σύναψη νέας σύμβασης για την εκ νέου παραχώρηση των Τειχών στο δήμο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί για το master plan για τις χρήσεις γης στα Ενετικά Τείχη παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας, Γ.Αναστασάκης, Πολιτισμού Αρ. Πλεύρη και Δημοτικής Περιουσίας Στ.Αρχοντάκη που από κοινού κατέθεσαν τις προτάσεις τους ώστε το "βαρύ πυροβολικό" του Ηρακλείου να καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την αναψυχή στην πόλη.

Τέθηκε το ζήτημα της επικαιροποίησης του σχεδίου και βάσει του οράματος της δημοτικής αρχής για τις έξι βόλτες στην πόλη του Ηρακλείου, ενώ το θέμα επεξεργάζεται και το τμήμα Ενετικών τειχών.

Εκτιμάται ότι ως το καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί η πρόταση του δήμου προς το ΚΑΣ, η οποία θα συνυπογράφεται και από την Αρχαιολογική Υπηρεσία. Η πρόταση θα πάρει, κατόπιν, το δρόμο προς το ΚΑΣ προς έγκριση.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ