2015-06-13 15:47:35
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την απαράδεκτη αντιμετώπιση από εταιρεία προώθησης γνωστής καπνοβιομηχανίας
Αγαπητό tromaktiko,

Γράφω αυτό το email για να καταγγείλω για την απαράδεκτη αντιμετώπιση από την εταιρεία που έχει αναλάβει την προώθηση και τον διαγωνισμό της γνωστής καπνοβιομηχανιας Παπαστρατος ΑΒΕΣ.

Είμαι ένας μικρός επιχειρηματίας σε ένα χωριό της δυτικής Κρήτης, 22 περίπου χιλιόμετρα από τα Χανια, και πριν από ένα μήνα περίπου είδα ότι η συγκεκριμένη μάρκα τσιγάρων που καπνίζω επί 32 χρονια, ξεκίνησαν εναν διαγωνισμό με έπαθλο 6 αυτοκίνητα γνωστής εταιρείας και κάποια άλλα δώρα. Σκέφτηκα ότι θα είχε πλάκα να συμμετάσχω. Πήρα τηλέφωνο αρχικά τους εκπροσώπους της εταιρείας για να εξασφαλίσω ένα κωδικό συμμετοχής και μου είπαν ότι έπρεπε να επισκεπτώ συγκεκριμένα καταστήματα που πωλούν τσιγάρα σε συγκεκριμένες ώρες.

Τους απάντησα ότι είναι αδύνατο καθώς έπρεπε να διανύσω τουλάχιστον 20 με 22 χιλιόμετρα από το χώρο εργασίας και διαμονής μου. Πράγμα αδύνατο για έμενα καθώς δεν έχω την δυνατότητα αυτή
. Επίσης εξήγησα ότι το μέρος που διαμένω είναι έκτος πόλεως και μάλλον δεν θα υπήρχε προωθητική ενέργεια στην περιοχή. Η κυρία αρχικά μου είπε ότι θα επικοινωνούσαν μαζί μου τηλεφωνικά. Έχουν περασει έκτοτε πάνω από 3 εβδομάδες, έχω ξανακαλέσει την συγκεκριμένη εταιρεία τουλάχιστον άλλες [4] τέσσερις φορές, σε τακτά χρονικά διαστήματα, έχω δώσει τα προσωπικά μου στοιχεία, [ονοματεπώνυμο, ημερ. γέννησης, τηλέφωνο, αριθμό αστυν. ταυτότητας.] αλλα εξακολουθούν να με αγνοούν συστηματικά και να μην επικοινωνούν μαζί μου.

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ! Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]

Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν περιμένω ούτε ελπίζω να κερδίσω κάτι, άπλα για μένα πλέον είναι θέμα τάξης.

Οι ερωτήσεις πολλές.

Μήπως είναι στημένος ο διαγωνισμός?

Μήπως είναι ένα ακόμα μαρκετιστικο κόλπο για τζάμπα διαφήμιση?

Μήπως οι άνθρωποι που ανέλαβαν την καμπάνια είναι άσχετοι με το συγκεκριμένο αντικείμενο?

Ή άπλα δεν τους ενδιαφέρουν οι πελάτες της συγκεκριμένης καπνοβιομηχανίας?

Κε Παπαστρατο για κοιτάξτε το. Αν τους πληρώνετε για να σας φέρουν καινούργιους πελάτες, αυτοί θα σας διώξουν και τους παλιούς. Και τελειώνοντας την καταγγελία μου, σκέφτομαι να ασκήσω ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας προώθησης, και του διαγωνισμού αυτού, ως παράνομου όταν πραγματοποιηθεί, διότι πιστεύω ότι έχω όλο το δικαίωμα να συμμετάσχω, αφού τηρώ όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ