2015-06-14 00:05:34
Φωτογραφία για Πως να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή iCloud στο ios 9
Το νέο iOS 9 φέρνει αρκετές νέες εφαρμογές και μια από αυτές είναι το iCloud Drive. Το iCloud Drive είναι μια ειδική εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε έγγραφα, φωτογραφίες και ... 

άλλο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένα στο iCloud απευθείας από την αρχική οθόνη τους, κάτι που τους απαιτείται συνήθως να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εφαρμογή. Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να δείτε, το χώρο, να μετακινήσετε και να διαγράψετε αρχεία. Οι αλλαγές που κάνετε αυτόματα και άμεσα αντανακλάται σε όλες τις συσκευές.Η κοινή χρήση  είναι ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό καθώς σας επιτρέπει να μοιράζεστε αρχεία και να συνδέεστε  με εφαρμογές όπως το ταχυδρομείο, σημειώσεις και άλλα.

Το iCloud Drive είναι μια μεγάλη προσθήκη για το iOS, αλλά έχει πολύ δρόμο να διανύσει, καθώς εξακολουθεί να μην διαθέτει μερικά αρκετά βασικά χαρακτηριστικά που θα περιμένατε από μια εφαρμογή σαν αυτή. Αν η Apple θέλει να ανταγωνιστεί πραγματικά με υπηρεσίες όπως το Dropbox και το Google Drive αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι καλύτερα αργά παρά ποτέ.

Για να εμφανίσετε το εικονίδιο του iCloud στο ios 9 θα πρέπει να πάτε στις ρυθμίσεις και στην ενότητα του iCloud θα βρείτε τον διακόπτη "Εμφάνιση στην αρχική οθόνη" όπου και απλά τον ενεργοποιείται και θα δείτε το εικονίδιο στην συσκευή σας.

Αν θέλετε να το κρύψετε πάλι κλείνετε ξανά τον ίδιο διακόπτη
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ