2015-06-14 11:46:17
Φωτογραφία για «ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ 100% ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕ ΓΙΟΛ» (ΡΗΟΤΟ)
Στη Βουλγαρία θεωρούν δεδομένη την άφιξη του Μπερμπάτοφ στον Ολυμπιακό, στην περίπτωση που αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μάρτιν Γιολ.

Μέσο από τη Βουλγαρία και συγκεκριμένα η «gong.bg» υποστηρίζει ότι στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός προσλάβει για την τεχνική του ηγεσία τον Μάρτιν Γιολ, τότε η άφιξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο Λιμάνι θα πρέπει να θεωρείται... 100% σίγουρη.

Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο: «Μάρτιν Γιολ και Μπερμπάτοφ συναντιούνται για τρίτη φορά» και στη συνέχεια θυμάται την εποχή που ο Ολλανδός τεχνικός πήρε τον 34χρονο στην Τότεναμ, ενώ αργότερα τον έφερε και στη Φούλαμ με τον παίκτη να αρνείται τον Αύγουστο του 2012 προτάσεις από Φιορεντίνα και Γιουβέντους ώστε να συνεργαστεί και πάλι με τον έμπειρο τεχνικό.

Πάραλληλα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Μπερμπάτοφ αναμένεται μέχρι την Κυριακή το βράδυ στην χώρα μας για να τα βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, βάσει των νέων δεδομένων τόσο ο Γιολ όσο κι ο Εσκριμπά είναι στη λίστα για τον πάγκο των ερυθρόλευκων, αλλά δεν αποτελούν προτεραιότητα των νταμπλούχων Ελλάδας μιας και εξετάζονται κι οι περιπτώσεις των Γιακίν, Λουτσέσκου, Μάρκεβιτς και Κέλερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ