2015-06-14 11:50:40
Φωτογραφία για Πάτρα: Επίθεση του συλλόγου καταστημάτων εστίασης και αναψυχής κατά του πρώην Δημάρχου Γιάννη Δημαρά
Λίγες ώρες μετά την καταδίκη δύο ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής στην οδό Ηφαίστου για τις κατηγορίες της ηχορύπανσης και της επέκτασης τραπεζοκαθισμάτων, ο Σύλλογος βάλλει κατά της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Γιάννη Δημαρά, με τον πρόεδρο του Γιώργο Κοτοπούλη να καταγγέλλει στο patrastimes:

«Η παράταξη Δημαρά και 3-4 αντιδήμαρχοι που είχε, έκαναν μπάχαλο σε αυτό το θέμα την πόλη, δίνοντας άδειες εν μία νυκτί σε δικά τους πρόσωπα και επιβάλλοντας αλλού τσουχτερά πρόστιμα, χαντακώνοντας και τον κλάδο μας και την πόλη μας. Τώρα βέβαια κάποιοι από αυτούς δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και άλλοι έφυγαν μέχρι και στο Εξωτερικό, αλλά η ζημιά που προκάλεσαν έμεινε. Δυστυχώς το βάρος έχει πέσει στην σημερινή δημοτική αρχή, που προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μιας τετραετίας. Ευτυχώς οι πόρτες του Δημαρχείου πλέον είναι ανοιχτές για εμάς και σε συνεννόηση επιχειρούμε να βρούμε την λύση, με την αδειοδότηση των επιχειρήσεων, κατά περίπτωση και όχι μαζικά και άδικα.

Δεν γίνεται στα Τρίκαλα και στην Καβάλα να έχουν λύσει το ζήτημα και εμείς εδώ ακόμα να τσακωνόμαστε.Δεν συμφέρει ούτε τους καταστηματάρχες ούτε τους κατοίκους αυτή η αντιπαράθεση με τις δικαστικές προεκτάσεις.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ