2015-06-14 20:40:03
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ... ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ!
Το σύνθημα για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή του Ολυμπιακού στο θρόνο του ελληνικού μπάσκετ έσπευσε να δώσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ Ολυμπιακός με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ υπήρξε σαφέστατος σημειώνοντας ότι τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί και ότι οι παίκτες του Θρύλου έχουν μπροστά τους 40 λεπτά ακόμη να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά είπε:

«Απόλυτα ευχαριστημένος δεν μπορείς να είσαι ποτέ. Δεν είμαι 100% όπως το θέλει ο προπονητής, αλλά με το 2-0 είμαστε ικανοποιημένοι. Πάντα υπάρχει άγχος, αλλά δεν είναι το ίδιο πριν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ» ήταν το αρχικό σχόλιο του προέδρου του Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει:

« Έχουν καταλάβει οι παίκτες ότι τίποτα δεν είναι εύκολο. Έχουμε ακόμη 40 λεπτά στο γήπεδο. Υπάρχει και το άγχος, αλλά πιστεύω ότι όπως θα είναι το γήπεδο σήμερα, ο κόσμος θα δώσει την ώθηση που χρειάζεται και η ομάδα θα πάρει μπρος.

Στον πρώτο τελικό όταν ήμασταν πίσω κάναμε ένα απίστευτο σερί 18-0 στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να βάλουμε τρίποντο. Ο κόσμος να δίνει φωνή και να μη ασχολείται με ανθρώπους που δεν αξίζει ν’ ασχολείται. Και δεν αναφέρομαι στους παίκτες του ΠΑΟ»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ