2015-06-14 20:54:51
Φωτογραφία για ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο... ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ!
Την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον αποψινό τρίτο τελικό του ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και να πάρει εκ νέου μία γεύση από την …κόντρα "αιωνίων", έστω και με την ιδιότητα του θεατή, έχει ο Σούμποτιτς, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο και των δύο ομάδων και πλέον συνεχίζει την προπονητική του διαδρομή στον Λίβανο.

Ερωτηθείς για την έκβαση των φετινών τελικών σε δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ, έσπευσε να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ολυμπιακό να κάνει το 3-0 και να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Αναλυτικά είπε:

«Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί, για να κερδίσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι η καλύτερη ομάδα. Κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ και έχει την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του Λευτέρη Σούμποτιτς, για να προσθέσει αναφερόμενος στην επιστροφή του Εστεμπάν Μπατίστα:

«Σίγουρα μπορεί να αλλάξει η ποιότητά του , αλλά πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ περισσότερες λύσεις κάτω από το καλάθι. Είναι ενδιαφέρον παιχνίδι, θα το απολαύσω κι εγώ και εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει πολύ μεγάλη εμπειρία από τους τελικούς. Τόσο σαν πρώτος προπονητής όσο και ως ασίσταντ κόουτς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ