2015-06-14 23:07:10
Φωτογραφία για ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ... «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» Ο ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ!
Ο πιο... ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αισθανόταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λίγη ώρα μετά τη λήξη του τρίτου τελικού των πλέι – οφ με τον Παναθηναϊκό, που βρήκε τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο ως χεντ κόουτς των ερυθρόλευκων μιλώντας ςστην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού του ΟΤΕ δεν σταματούσε να μοιράζει συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχημένης σεζόν!

Αρχικά όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθανόταν όταν ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε:

« Είχα μια κρυφή ελπίδα. Ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, Είναι μεγάλη τιμή και θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους που με εμπιστεύθηκαν. Ήταν μία πολύ δύσκολη στιγμή. Είχαμε χάσει από την Κηφισιά. Στην Ευρώπη ήμασταν αήττητοι. Κάναμε μία πορεία, η οποία στέφεται με επιτυχία, Ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια από όλα τα παιδιά» ήταν το αρχικό σχόλιο του αρχιτέκτονα της φετινής ξέφρενης πορείας του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:


« Συγχαρητήρια έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας. Περάσαμε μία κρίση λόγω τραυματισμών, παρ’ όλα αυτά αντέξαμε. Τα παιδιά άντεξαν , έκαναν μία φοβερή προσπάθεια. Έπαιζαν συνέχεια στο κόκκινο, Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ.

Ο χαρακτήρας της ομάδας μας είναι είναι ότι δεν τα παρατάμε ποτέ! Θέλουμε να παλεύουμε τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Να μην χαλαρώσουμε

Αυτό τους ζήτησα, να μην χαλαρώσουμε γιατί στο μπάσκετ πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Το κάναμε και πήραμε μία πολύ δίκαιη νίκη. Παίξαμε καλύτερα από τον ΠΑΟ, τόσο στην κανονική περίοδο όσο και στα πλέι – οφ. Νομίζω ότι δικαιούμαστε αυτόν τον τίτλο.

Δεν ξέρω εάν είναι αρχή,. Πρέπει να απολαύσουμε τη βραδιά είναι ιστορικές στιγμές.

Ο Ολυμπιακός ξαναστέφεται πρωταθλητής Ελλάδας μετά από τρία χρόνια,. Όλη η ομάδα δουλεύει με συνέπεια, Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, όλο το τιμ. Να ευχαριστήσω τους προέδρους τον κύριο Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να τους τον αφιερώσουμε αυτόν τον τίτλο όπως και στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Σ’ όλους ανεξαιρέτως. Όλοι έχουν μερίδιο γι’ αυτή την επιτυχία, Σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο αξίζει τους παίκτες. Τους αξίζουν τα περισσότερα συγχαρητήρια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ