2015-06-15 01:27:02
Φωτογραφία για Πάτρα - ΠΑΣΟΚ: Πρώτος σε ψήφους ο Ανδρέας Λοβέρδος – Δείτε τα πανελλαδικά αποτελέσματα
22.30: Με καταμετρημένες περίπου 14.500 ψήφους, η κ. Γεννηματά προηγείται ξεκάθαρα των άλλων δύο υποψηφίων, ωστόσο δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσοστό που απαιτείται (50%+1), προκειμένου να εκλεγεί από τον πρώτο γύρο.

Από την πλευρά τους, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος έχουν «επιδοθεί» σε ένα άτυπο ντέρμπι για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης που μπορεί να τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν σε μία καινούρια εκλογική αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τα αποτελέσματα από 96 κάλπες (σε σύνολο 311) που αντιστοιχούν σε 14.497 ψήφους, οι τρεις υποψήφιοι συγκεντρώνουν:

Φώφη Γεννηματά: 6.523 ψήφοι

Ανδρέας Λοβέρδος: 3.322 ψήφοι

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: 3.993 ψήφοι

21.39: Ο Ανδρέας Λοβέρδος αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στην Πάτρα στις εσωκομματικές εκλογές που έγιναν σήμερα για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα από την κάλπη της Πάτρας είχαμε τα εξής αποτελέσματα: Ανδρέας Λοβέρδος 308, Φώφη Γενηματα 270 και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος 61, ενώ βρέθηκαν και επτά λευκά.


Ωστόσο, σύμφωνα με τα μέχρι ώρας πανελλαδικά αποτελέσματα η Φώφη Γεννηματά προηγείται του Ανδρέα Λοβέρδου. Η καταμέτρηση συνεχίζεται.

21.14: Πρώτη σε ψήφους έρχεται μέχρι ώρας η υποψήφια για τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στην Πάτρα ενώ την ακολουθεί από κοντά ο συνυποψήφιός της Ανδρέας Λοβέρδος που κατάγεται από την περιοχή.

Τρίτος και αρκετά μακριά έρχεται ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Για το Αίγιο, σύμφωνα με το filodimos.gr, στην κάλπη που στήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου “Αλέκος Μέγαρης” προσήλθαν 355 άτομα που ψήφισαν ως εξής:

Γεννηματά Φ. 123

Λοβέρδος Αν. 118

Κωνσταντινόπουλος Οδ. 112

Λευκά 2

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα εδώ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ