2015-06-16 10:29:24
Φωτογραφία για ΘΡΗΝΟΣ στο Βόλο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστός επιχειρηματίας
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ... της Δευτέρας (15/6/2015) στον περιφερειακό του Βόλου όταν δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 46χρονος οδηγός της μιας μοτοσικλέτας και να τραυματιστεί ο 18χρονος οδηγός της δεύτερης

Τραγικό θάνατο βρήκε ο 46χρονος ιδιοκτήτης του γνωστού καφέ της πόλης “Ζώγια”, Σταύρος Λεμονάκης, παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, στο ύψος της οδού Κύπρου όταν το δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 46χρονος, κινούμενος στον Περιφερειακό προς Ιωλκού, στον κόμβο της Καββαδία,, επιχείρησε αριστερή στροφή προς Καββαδία και Κύπρου.

Την ίδια στιγμή άλλο δίκυκλο μοτοποδήλατο με 19 χρονο οδηγό από τη Δράκεια, είχε κίνηση στον Περιφερειακό από Ιωλκού προς Κύπρου και στη διασταύρωση, κάποιο από τα δύο δίκυκλα παραβίασε το «κόκκινο» με συνέπεια τη σφοδρή σύγκρουση.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του Σταύρου Λεμονάκη, ο οποίος δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι κατά την πτώση. Χωρίς κράνος οδηγούσε και ο 18χρονος ο οποίος υπέστη κατάγματα αλλά η κατάσταση της υγείας του δεν θεωρείται επικίνδυνη.

Στο σημείο της σύγκρουσης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν ίχνη φρεναρίσματος και η σύγκρουση των δύο οχημάτων εκτιμάται πως έγινε με όση ταχύτητα είχαν αναπτύξει τα δύο δίκυκλα στον κόμβο.

Την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Βόλου, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο πτώμα του γνωστού επιχειρηματία του Βόλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ