2015-06-16 14:56:10
Φωτογραφία για «Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΧΟΡΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ»!
Οι Ισπανοί και ιδιαίτερα οι Καταλανοί, έχουν μεγάλη... λατρεία στον Ολυμπιακό.

Η εκτίμηση που «τρέφουν» για τον Βασίλη Σπανούλη (παρόλο που προτίμησε τον Θρύλο από την Μπαρτσελόνα) και για τον Ολυμπιακό (παρά το ότι τους απέκλεισε στα προημιτελικά), είναι απεριόριστη.

Και αυτό φαίνεται από το σημερινό δημοσίευμα της έγκυρης «Mundo Deportivo», που τιτλοφορείται: «Ο Σπανούλης χορεύει και ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή».

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Η ομάδα του Πειραιά «σκούπισε» στους τελικούς (3-0) τον Παναθηναϊκό και στέφθηκε αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια στη σεζόν στην Ελλάδα.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε άλλη μία ένδοξη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατακτώντας τον τίτλο, μετά την επικράτηση επί του Παναθηναϊκού με 3-0, σε έναν από τους πιο... ανισσόροπους τελικούς των τελευταίων ετών, αν υποθέσουμε πως ο φιναλίστ της Ευρωλίγκας, είχε σε πολύ καλή κατάσταση τον Σπανούλη».

Επίσης, γίνεται αναφορά και στο... ζεϊμπέκικο που έριξε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, αναδημοσιεύοντας το βίντεο που κοινοποίησε η ερυθρόλευκη ΚΑΕ!

Είναι γνωστό ότι στην Ισπανία και στη Βαρκελώνη σέβονται και υποκλίνονται στο μεγαλείο του Θρύλου και του Βασίλη Σπανούλη και το απέδειξαν για ακόμα μια φορά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ