2015-06-17 09:43:24
Φωτογραφία για Εξομολόγηση ΣΟΚ της Δέσποινας Βανδή για το γάμο της: Τι τρέχει με τον Ντέμη;
Η Δέσποινα Βανδή δίνει τις απαντήσεις Τον τελευταίο καιρό οι φήμες οργιάζουν. Ακόμη και δημοσιεύματα στο διαδίκτυο απορούν με την "εξαφάνιση" εκείνου. Τι τρέχει με τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη; Οι συνεχόμενες solo εμφανίσεις της τραγουδίστριας το τελευταίο διάστημα, τόσο σε κοσμικές εκδηλώσεις όσο και στις βόλτες με τα παιδιά της, έχουν σίγουρα προκαλέσει αίσθηση σε πολλούς, όχι όμως σε εκείνους που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι και ξέρουν ότι ο Ντέμης δεν θέλει να ρίχνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και προτιμά να μένει μακριά από αυτά. Ακόμη και στην έναρξη των εμφανίσεων της Δέσποινας στο νυχτερινό κέντρο ΘΕΑ προτίμησε να καθίσει στα πίσω καθίσματα και αν δεν ήταν δίπλα του ο Μιχάλης Κουινέλης, ίσως να είχε περάσει τελείως απαρατήρητος.

"Έτσι είναι ο Ντέμης" παραδέχτηκε η Δέσποινα Βανδή η οποία μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον σύζυγό της και δεν έκρυψε ότι ακόμη και σήμερα, έπειτα από 15 χρόνια κοινής πορείας, ο έρωτάς της για τον Ντέμη παραμένει πάρα πολύ δυνατός
. Μόνο και μόνο η εξομολόγησή της ότι αισθάνθηκε γυναίκα στα 29 της χρόνια, όταν και γνώρισε τον Νικολαΐδη μιλάει από μόνη της. "Εγώ άνθρωπο σαν τον Ντέμη δεν έχω ξαναγνωρίσει στη ζωή μου. Έχει απίστευτο μυαλό, το οποίο είναι σπάνιο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδεώδη και οράματα. Αν είχαμε δέκα Ντέμηδες στην Ελλάδα, η χώρα θα ήταν πολύ καλύτερη". Η Δέσποινα δεν κρύβει τον έρωτα, την αγάπη αλλά και τον θαυμασμό της για τον άντρα της ζωής της και οι φήμες και τα δημοσιεύματα δεν την αγγίζουν καθόλου.

Πηγή: Περιοδικό YES Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ