2015-06-17 14:30:08
Φωτογραφία για Αλεξάνδρα Ούστα: Αυτός είναι ο νέος άνδρας που της έκλεψε την καρδιά [photos]
Με αξιοπρέπεια και σε χαμηλούς τόνους πέρασε... τον χαμό του αγαπημένου της συντρόφου, Σάκη Μπουλά η νεαρή ηθοποιός Αλεξάνδρα Ούστα. Μετά τον θάνατο του Μπουλά κλείστηκε στον εαυτό της, αλλά το τελευταίο διάστημα, φαίνεται ότι έχει λόγο να χαμογελάει ξανά.

Η Αλεξάνδρα χαμογελάει στο πλευρό του κωμικού ηθοποιού Γιάννη Σαρακατσάνη, καθώς είναι ο νέος της σύντροφος εδώ και λίγο καιρό. Οι δυο τους σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας γνωρίστηκαν μέσα από τη συνεργασία τους στην παράσταση «Ντόλλυ η προξενήτρα».

Ο Γιάννης σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και υποκριτική στο «Σύγχρονο θέατρο Αθήνας» του Γ. Κιμούλη και στο “School of Physical Theatre” στο Λονδίνο. Το 2004 ίδρυσε τη θεατρική ομάδα AbOvo, στην οποία σκηνοθετεί, παίζει και γράφει κείμενα.

Η ομάδα AbOvo είναι μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές ομάδες της Αθήνας με γνωστότερα έργα τα: «Εκεί, εκεί στην Κόλαση», «Ζελόβ», «Μαμά Ελλάδα 2», «Το Ίδρυμα», το οποίο έγινε και τηλεοπτική σειρά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, και «Ο Πλανήτης» με το οποίο κέρδισαν και το πρώτο βραβείο στο BE Festival του Birmingham, το 2010. Το 2007 ήταν υποψήφιος για το βραβείο “Κουν” Νέου Δημιουργού της ένωσης Ελλήνων κριτικών και από το 2008 είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Bob Theatre Festival.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ