2015-06-17 20:24:30
Φωτογραφία για Ξεκίνησε το Apple Watch στα καταστήματα λιανικής
Στα τέλη Μαΐου, ο CEO της Apple Tim Cook κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Κίνα έχει υποσχεθεί ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες το Apple ρολόι θα εμφανιστεί στα καταστήματα λιανικής στο Apple Store. .... 

Προφανώς, η εταιρεία απέτυχε να τηρήσει την προθεσμία, διότι τα "έξυπνα" ρολόγια δεν είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης του Apple Store σήμερα, δηλαδή στις 17 Ιουνίου.

Το πρώτο κατάστημα, το οποίο άρχισε να πουλά το Apple Watch, ήταν το Αυστραλιανό Apple Store, όπου την 17η ημέρα έρχεται πρώτο.Στην Βόρεια Αμερικής και τις ευρωπαϊκές αγορές η εταιρεία υπόσχεται τις επόμενες ώρες να ξεκινήσει αλλά ακόμη δεν είναι διαθέσιμο.

Παρά το ότι έχουν περάσει 3 μήνες από την κυκλοφορία του η Apple φαίνεται να αντιμετωπίζει ακόμη πρόβλημα στην παραγωγή που σταδιακά από σήμερα αναμένεται να ξεπεραστεί τουλαχιστον για τις πρώτες χώρες όπως είναι ο  Καναδάς, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Βραζιλία, την Τουρκία και άλλες.

 Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο φθινόπωρο.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ