2015-06-18 14:39:16
Φωτογραφία για Θρίλερ στην Κύπρο - Κύκλωμα σκόπευε να απαγάγει 10 ανήλικα παιδιά που βρίσκονταν για διακοπές στο νησί!
Οι ύποπτοι, που πιστεύεται ότι είναι Ρουμάνοι, προσπάθησαν να δελεάσουν 3 παιδιά Βρετανών, όλα κάτω των 10 ετών, για να μπουν σε αυτοκίνητο που περίμενε να παραλάβει τα ανήλικα θύματα.

Ο διοργανωτής ταξιδίων Thomas Cook μετακίνησε περίπου 60 οικογένειες από το Anastasia Beach Complex σε άλλο ξενοδοχείο μετά τον πανικό που προκλήθηκε στο θέρετρο.

Τα μέλη της σπείρας, σύμφωνα με τον 28χρονο Βρετανό τουρίστα Greg Letford, βιντεοσκοπούσαν τα παιδιά και κολυμπούσαν μαζί τους στην πισίνα, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου.

"Ορισμένοι φορούσαν ρούχα του προσωπικού. Ήταν πολύ τρομακτικό", σημείωσε ένας πατέρας 2 παιδιών. Οι φερόμενοι διακινητές, όπως υποστήριξε, έβαλαν στόχο τα θύματά τους το βράδυ της Τρίτης.

"Το ζευγάρι οδήγησε δύο μικρά παιδιά σε ένα αυτοκίνητο που περίμενε και ένας άλλος είχε το 3ο παιδί και περίμενε να το στείλει.


Κάποιος τους εντόπισε και τους σταμάτησε. Ένας από τους άντρες ξέφυγε και ακούσαμε πως το αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε μικρή απόσταση".

Οι φερόμενοι απαγωγείς παραδόθηκαν στις αρχές, με 70 περίπου οργισμένους γονείς να έχουν συγκεντρωθεί στο φουαγιέ. Οι αρχές ερεύνησαν τις καταγγελίες, ενώ δεν είναι σαφές εάν οι ύποπτοι έχουν συλληφθεί. Ο Thomas Cook που διαχειρίζεται το ξενοδοχείο, βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές για το περιστατικό.

"Η ασφάλεια και ευημερία των πελατών μας είναι πάντα πρώτη μας προτεραιότητα. Οι πελάτες μας που δεν επιθυμούσαν να παραμείνουν στο ξενοδοχείο μεταφέρθηκαν σε άλλα ξενοδοχεία με παρόμοιο ή υψηλότερο επίπεδο".

Πηγή: Dailymail
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο... ΧΑΡΑ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Ο... ΧΑΡΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ