2015-06-18 17:04:58
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΑ ...90 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
Τα παιδιά του Summer Camp ξεναγήθηκαν την Πέμπτη στο Μουσείο του Ολυμπιακού και σ' όλους τους χώρους του "Γ. Καραϊσκάκης".

Μια ενδιαφέρουσα "συνάντηση" είχαν το πρωί της Πέμπτης τα παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Camp 2015 της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μαζί με τους προπονητές τους είχαν ραντεβού με την ιστορία του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Μέσα από ένα ειδικό πρόγραμμα τα παιιδά του Camp "ταξίδεψαν" με την βοήθεια της κα Κατερίνας Τσαλιγοπούλου στο χρόνο και στην ιστορία του Ολυμπιακού ο οποίος φέτος συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής! Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν ενδιαφέροντα πράγματα για την ίδρυση και την πορεία της ομάδας, να "αγγίξουν" τις κούπες που έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός σ' όλα τ' αθλήματα αλλά και να πατήσουν στο χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι μικροί άκουσαν για το Ποδηλατοδρόμιο, για την τραγωδία της Θύρας 7, για την κατασκευή του νέου γηπέδου ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στα αποδυτήρια και στους χώρους που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Φυσικά τα παιδιά έφτασαν και έφυγαν από το "Γ. Καραϊσκάκης" με το λεωφορείο της πρώτης ομάδας!

Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της Α' περιόδου του Summer Camp με πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά που συμμετείχαν!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ