2015-06-18 18:36:14
Φωτογραφία για Η ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜ. ΜΑΡΔΑ ΜΕ ΦΟΥΝΚΕ
Συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της γερμανικής επενδυτικής τράπεζας ΚfW, Δρ. Λουτζ Κρίστιαν Φούνκε, είχε σήμερα Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, με τις δυνατότητες συνεργασίας στην παροχή συμβουλών και τεχνογνωσίας για την υπό ίδρυση Εθνική Αναπτυξιακή Τράπεζα να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, όπως έχει αποφασιστεί στο Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ), βασικοί πυλώνες της Εθνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας θα είναι το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ). Η συμμετοχή του Ταμείου θα επικεντρωθεί στην περιφερειακή ανάπτυξη και τις υποδομές και το ΕΤΕΑΝ στην χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Στη συνάντηση του υπουργού με τον κ. Φούνκε συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης και ο πρόεδρος του ΕΤΕΑΝ κ. Κώστας Γαλιάτσος.

Αύριο θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση σε τεχνικό επίπεδο με την συμμετοχή των Δρ. Βασίλη Πολυμένη, αντιπρόεδρου του Ταμείου Παρακαταθηκών και κ. Βαγγέλη Πιλάλη, μέλους του Δ.Σ. του ΕΤΕΑΝ.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ