2015-06-19 22:28:25
Φωτογραφία για «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ!»
Το εγκώμιο των οπαδών τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Ερυθρού Αστέρα για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια, έπλεξε ο Πέρο Άντιτς μιλώντας στα σερβικά ΜΜΕ.

Λίγες μέρες μετά το ΣΕΦ και τον τρίτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ο Πέρο Άντιτς ήταν παρών και στη «Χάλα Πιονίρ» για το σερβικό ντέρμπι του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου κατέκτησαν τον τίτλο, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Όπως είναι φυσικό, ο φόργουορντ των Χοκς ρωτήθηκε για τη φετινή πορεία της ομάδας του Ράντονιτς, αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί της: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πραγματικά πολύ καλή ομάδα. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη, όλα λειτουργούν όπως πρέπει. Όσον αφορά την ατμόσφαιρα, πρέπει να ζήσεις αυτό που κάνουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα».

Σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στη σερβική ομάδα: «Ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά. Αυτό το έχω αφήσει στον μάνατζέρ μου, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, αφού η καριέρα μου κυλάει εξαιρετικά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ