2015-06-20 13:21:07
Φωτογραφία για Γιάννης Μαρακάκης: Η στιγμή που κινδύνευσε η ζωή του λόγω επαγγέλματος
Όσα είπε για την εξωτερική του εμφάνιση και τα πάθη του Ο Γιάννης Μαρακάκης, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μίλησε στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και τον Γιάννη Βίτσα για τις δυσκολίες του επαγγέλματος του, που τον έφεραν ένα βήμα πριν το θάνατο.

«Υποστηρίζω το επάγγελμά μου, με όποιο ρίσκο και όποια έκθεση», τόνισε ο γοητευτικός δικηγόρος.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι το όνομά του είχε αναφερθεί σε προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης, ο ίδιος εξήγησε «Αυτό συνέβη λόγω της σχέσης μου ένα φίλο και πελάτη ο οποίος δολοφονήθηκε και είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζω με πολλή προσοχή και αξιοπρέπεια».

Όσο για το αν στάθηκε ποτέ η εξωτερική του εμφάνιση αιτία να δεχτεί έναν ιδιότυπο ρατσισμό, ξεκαθάρισε «Μόνο από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν. Στο χώρο μου και στο επάγγελμά μου, όχι. Η ποιότητα της δουλειάς μου προηγείται της εικόνας μου».

Τέλος, σχετικά με τα πάθη του, με ειλικρίνεια δήλωσε «Έχω μόνο πάθη τα οποία υπερισχύουν των "πρέπει" και από τα οποία ευτυχώς ή δυστυχώς έχω πάθει. Τα πάντα γύρω μου τα διαμορφώνω και τα εκτελώ με πάθος. Δεν γίνεται κάτι αδιάφορα σαν μια διαδικασία "φασόν". Δεν πάει τίποτα στον αυτόματο».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ