2015-06-20 13:25:22
Φωτογραφία για Φως στο Τούνελ της περίεργης εξαφάνισης τουρίστριας στην Αθήνα
Περίεργη εξαφάνιση Λιβανέζας στην Αθήνα…Ήρθαν από το Λίβανο στην Αθήνα για να αναζητήσουν τη μητέρα και αδελφή τους, που χάθηκε στις διακοπές της στην Ελλάδα, έχοντας πάνω της σημαντικό χρηματικό ποσό.

Είναι η Φάντια Καλάτζι 59 χρόνων, που αγνοείται από την Τρίτη 2 Ιουνίου. Το πρωί εκείνης της μέρας ταξίδεψε με αεροπλάνο από τη Σάμο, για την Αθήνα. Το απόγευμα θα πετούσε για τη Βυρηττό, όπου μένει. Όμως δεν επιβιβάστηκε ποτέ σε αυτήν την πτήση.

Η οικογένεια της αντιλήφθηκε το χαμό της όταν τους ειδοποίησε ο οδηγός που περίμενε να την παραλάβει στο αεροδρόμιο της πατρίδας της και εκίνη δεν φάνηκε.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από την Ελληνική Αστυνομία και την Καναδική πρεσβεία καθώς η 59χρονη Λιβανέζα έχει καναδικό διαβατήριο.

Σύμφωνα με το Τμήμα Ασφαλείας του αεροδρομίου, έχουν ελεγχθεί όλοι οι χώροι και δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της αγνοούμενης. Η Φάντια Καλάτζι δεν κρατούσε μαζί της βαλίτσες παρά μόνο μία χειραποσκευή. Οι κάμερες την κατέγραψαν να βγαίνει από το χώρο του αεροδρομίου.


Τα τρία της παιδιά ανησυχούν ιδιαίτερα γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας από τότε που χώρισε με το σύζυγο της.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της η 59χρονη γυναίκα πρέπει να είχε πάνω της περίπου 2700 ευρώ.

Στο στούντιο βρέθηκαν η 19χρονη κόρη της αγνοούμενης Τζουν Μπαράζ, η ανιψιά της Ταμάρα Αράμπ και η αδελφή της Τζίνα Αράμπ για να ζητήσουν τη βοήθεια της εκπομπής.

Πληροφορίες που έφτασαν στο «Τούνελ» και χρήζουν περαιτέρω έρευνας, οδηγούν στην περιοχή της Βούλας.

Η οικογένεια της από το στούντιο της εκπομπής απηύθυνε δραματική έκκληση αν κάποιος την έχει δει ή γνωρίζει τι της έχει συμβεί, να ενημερώσει τις Αρχές. Η αδελφή της μετέφερε την επιθυμία της μητέρας τους να βοηθήσει ο κόσμος να βρεθεί η Φάντια και να τη δει πριν κλείσει τα μάτια της.

Έχει ύψος 1.55 και για την εξαφάνιση της έχει σημάνει και OMNIBUS ALERT.

Πηγή: anikolouli
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ