2015-06-20 15:49:34
Φωτογραφία για ΕΛ.ΑΣ.: Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων
από 07.30’ ώρα της 19-06-2015 έως 07.30’ ώρα της 20-06-2015 ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα: Ενεργείται

προανάκριση

Αθήνα

Δ.Χ.Ε. αυτ-το (Ταξί), που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε 37χρονο υπήκοο Νιγηρίας, καθώς και 40χρονο υπήκοο Σομαλίας, οι οποίοι διέσχιζαν κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο πρώτος και ελαφρά ο δεύτερος. Τραυματίας διεκομίσθη στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, για παροχή Α΄ βοηθειών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Ληστεία:

Δράστης αναζητείται

Ν. Ιωνία

Άγνωστος δράστης, με την απειλή όπλου απέσπασε από 52χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου, χρηματικό ποσό.

Απάτη-κλοπή:

Δράστης Αναζητείται

Κολωνός

Άγνωστος δράστης, προσέγγισε 87χρονο ημεδαπό και  προσποιούμενος τον συνεργάτη του υιού του, παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, του αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια τον οδήγησε σε υποκατάστημα Τράπεζας, όπου τον έπεισε να κάνει ανάληψη και να του παραδώσει χρηματικό ποσό.


Κλοπή: Δράστες αναζητούνται

Γλυφάδα -  Μεταμόρφωση

Άγνωστοι δράστες, αφού παραβίασαν τις κεντρικές εισόδους  υγειονομικών καταστημάτων (Καφετέριες), ιδιοκτησίας ημεδαπού, εισήλθαν και  αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξιχνίαση απατών - κλοπών:

Δράστης αναζητείται

Άνω Πόλη Θεσ-νίκης Σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, δράστης  από ώρες 13:30 έως 14:30, της 18-06-2015, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, προσποιούμενος τον υπάλληλο της Δ.Ε.Η., εισήλθε σε (2) οικίες ημεδαπών από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Σύλληψη διεθνώς διωκόμενου

Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός, καθόσον σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, των Αρχών της Ισπανίας, για συμμετοχή σε παράνομη οργάνωση δραστηριοποιούμενη για εκβιασμούς, διακίνηση ναρκωτικών, υπεξαίρεση, παραχάραξη και ξέπλυμα χρήματος.

[ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ]

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  Δ/ΝΣΗ  ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ΘΡΑΚΗΣ

[Δ.Α. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ]

Περί αλλοδαπών: Σύλληψη (1) διακινητή και

(21) παράτυπων μεταναστών

Κισσάριο Διδυμοτείχου Έβρου

50χρονος ημεδαπός, οδηγώντας αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, κατελήφθη να μεταφέρει στο εσωτερικό της Χώρας, (21) παράτυπους μετανάστες, υπηκόους Συρίας. Διακινητής και μετανάστες συνελήφθησαν. Προαναφερόμενο όχημα  και (2) κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη διωκόμενου

Κήποι Έβρου

Συνελήφθη 35χρονος υπήκοος Τουρκίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης εκδοθέντος, από τις Βουλγαρικές Αρχές, για λαθρεμπορία τσιγάρων.

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

[Δ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ]

Εξιχνίαση διακεκριμένης κλοπής:

Σχηματισμός δικογραφίας

Λαζοχώρι Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, νυχτερινές ώρες της 6/7-6-2015, εισήλθε σε  Ιερό Ναό  και αφαίρεσε άγνωστο αριθμό κερμάτων και (1) επίχρυσο σταυρό, ο οποίος βρέθηκε στην οικία του και κατασχέθηκε.

[Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ]

Περί αλλοδαπών: Σύλληψη (1) διακινητή και

(8) παράτυπων μεταναστών.

520ο χλμ. Αθηνών – Ευζώνων, (ΠΑΘΕ) 37χρονος ημεδαπός, κατελήφθη να προωθεί στο εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Φ. αυτ-το ιδιοκτησίας του, (14) αλλοδαπούς. Συνελήφθησαν ανωτέρω ημεδαπός ως διακινητής  καθώς και (6) υπήκοοι Συρίας και (2) Ιράκ, οι οποίοι στερούνται νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής. Προανακρίσεως επιλήφθηκε το Τ.Σ.Φ. Πολυκάστρου.

[Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ]

Σύλληψη αποδράσαντος.

Γιαννιτσά Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Γεωργίας, γιατί δεν επέστρεψε ως όφειλε μετά από 8ημερη άδεια που του είχε χορηγηθεί από το  Κατάστημα Κράτησης Αλικαρνασσού, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία και έκτοτε θεωρείτο ως αποδράσας.

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

[Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ]

Περί ναρκωτικών:

Σύλληψη (1) δράστη

Γρεβενά Συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (5) δενδρύλλια κάνναβης, (92) γραμμάρια ίδιας ναρκωτικής ουσίας, (1) ξιφολόγχη και (1) κυνηγετικό μαχαίρι.

[Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ]

Περί αλλοδαπών: Σύλληψη (1) διακινητή και

(2) παράτυπων μεταναστών

Κρυσταλλοπηγή 46χρονος ημεδαπός, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτ-το, κατελήφθη να μεταφέρει προς το εσωτερικό της Χώρας, (2) παράτυπους μετανάστες, υπηκόους Αλβανίας. Επίσης στην κατοχή του ημεδαπού δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (33) δισκία φαρμάκου, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή και (1) κινητό τηλέφωνο. Διακινητής και μετανάστες συνελήφθησαν.

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΔΥΤΙΚΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

[Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ]

Περί ναρκωτικών:

Σύλληψη (1) δράστη

Αγρίνιο

Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, (22) δενδρύλλια κάνναβης, (135) γραμμάρια ίδιας ναρκωτικής ουσίας, (17) αποξηραμένα φυτώρια, (12.200) γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική  ταινία  φόρου κατανάλωσης και ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ

[Δ.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ]

Σύλληψη διωκόμενης

Συνελήφθη 45χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του 5μελούς Εφετείου Αθηνών, όπου της είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης (6) ετών και χρηματική ποινή (3.000) €, για παραβάσεις του ν. περί ναρκωτικών.

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

[Δ.Α. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ]

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα:

Ενεργείται προανάκριση

2ο χλμ. Επ. Ο. Μεθώνης – Κορώνης Ι.Χ.Ε. αυτ-το, που οδηγούσε υπήκοος Ολλανδίας, συγκρούστηκε με μοτ-τα οδηγούμενη από  22χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτ-τας.

ΓΕΝΙΚΗ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΚΡΗΤΗΣ

[Δ.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ]

Περί ναρκωτικών:

Σύλληψη (1) δράστιδας και αναζήτηση (1) συνεργού της.

Περιοχή Δρακουλιάρη Μαλάδων Ηρακλείου

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία όπου διέμεναν 63χρονη υπήκοος  Γερμανίας και 67χρονη ημεδαπή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (26) δενδρύλλια κάνναβης. Συνελήφθη, η υπήκοος Γερμανίας, ενώ αναζητείται η ημεδαπή.

[Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ]

Περί ναρκωτικών-περί όπλων:

Σύλληψη (1) δράστη.

Ρέθυμνο Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, καθώς και σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ-μπαρ), ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν (22) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητες κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και κοκαΐνης, (1) πιστόλι, (1) περίστροφο, (269) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, (7) γεμιστήρες πιστολιού, (1) ξιφολόγχη , (4) μαχαίρα - στιλέτα και (1)  γκλόπ .
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ