2015-06-20 22:34:06
Φωτογραφία για Στα «τυφλά» εδώ και δύο μέρες η κυκλοφορία στη Σήραγγα Γορίτσας
Στα «τυφλά» γίνεται εδώ και δύο μέρες η κυκλοφορία στη σήραγγα Γορίτσας, καθώς υπάρχει πρόβλημα με τις κάμερες στο εσωτερικό της, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ορατότητα στο εσωτερικό από τον θάλαμε ελέγχου της κίνησης.

Οι εργαζόμενοι στη σήραγγα, που από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν το πρόβλημα, ενημέρωσαν τον προϊστάμενό τους, που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σταυρίδη και τον ανάδοχο (που έχει την ευθύνη συντήρησης του έργου μέχρι το τέλος του χρόνου), ωστόσο, όπως καταγγέλλουν, η Δημοτική Αρχή «σφυρίζει» αδιάφορα.

Συγκεκριμένα, ενώ οι κάμερες παρακολούθησης της κίνησης δουλεύουν στην είσοδο και έξοδο της σήραγγας, ια άγνωστο λόγο τέθηκαν εκτός αυτές που βρίσκονται εντός, που έχουν σκοπό την παρακολούθηση της κυκλοφορίας και σε περίπτωση ατυχήματος, σταματούν τη ροή οχημάτων προς τη σήραγγα.

Σημειώνεται ότι μέσα στη σήραγγα υπάρχει μικρή στροφή, που σημαίνει ότι αν κάποιος αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, μπορεί να βγει στο αντίθετο ρεύμα (καθώς δεν υπάρχει διαχωριστικό) και να γίνει ατύχημα. Οι εργαζόμενοι ζητούν να διακοπεί η κυκλοφορία στη σήραγγα, μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα με τις κάμερες και να έχουν πλήρη εποπτεία της μέσω του θαλάμου ελέγχου.

Επειδή είναι περίοδος που ξεκίνησε η κίνηση προς τις ακτές και παρατηρείται αυξημένη κίνηση και δεν υπάρχει ανταπόκριση από τη Δημοτική Αρχή, οι εργαζόμενοι ευελπιστούν πλέον στην άμεση ανταπόκριση του αναδόχου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ