2015-06-20 22:38:52
Φωτογραφία για Νεαρός με μαχαίρι λήστεψε σούπερ μάρκετ στη Χίο
Φορούσε κράνος μοτοσικλετιστή και κατευθύνθηκε προς ένα από τα ταμεία του καταστήματος - Ακινητοποίησε την υπάλληλο με την απειλή του μαχαιριού και επιχείρησε να αρπάξει τις εισπράξεις

Και ληστεία απέτυχε να κάνει και στα χέρια των αστυνομικών κατέληξε ένας νεαρός που επιχείρησε να ληστέψει ένα σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας στην πόλη της Χίου, όπου εισέβαλε μέρα- μεσημέρι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και κραδαίνοντας απειλητικά ένα μαχαίρι!

Ο 25χρονος Έλληνας φορούσε κράνος μοτοσικλετιστή και κατευθύνθηκε προς ένα από τα ταμεία του καταστήματος, όπου ακινητοποίησε την υπάλληλο με την απειλή του μαχαιριού και επιχείρησε να αρπάξει τις εισπράξεις. Όμως, τόσο οι υπόλοιποι υπάλληλοι που βρίσκονταν μέσα όσο και οι πελάτες αντέδρασαν βάζοντας τις φωνές, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί και να φύγει τρέχοντας!

Μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών, ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα. Στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι με λάμα μήκους 14 εκατοστών, το κράνος και τα γάντια μοτοσικλέτας καθώς και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που φορούσε.

 Ο 25χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ