2015-06-21 02:24:06
Φωτογραφία για Σοκάρει η εξομολόγηση της Ευγενίας Μανωλίδου
Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή «Ga-Ranti στην μόδα» βρέθηκε η Ευγενία Μανωλίδου όπου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε την σαιζόν αυτή, ενώ αποκάλυψε ότι πριν την τελευταία εγκυμοσύνη της είχε μια αποβολή.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου έχουν προτείνει πρωινή, απογευματινή και βραδινή εκπομπή. Δεν μπορώ να κάνω καθημερινή εκπομπή γιατί θα τινάξω το σπίτι μου στον αέρα. Μου είχαν πει να κάνω τον «Εκατομμυριούχο», αλλά δεν γινόταν γιατί ήταν καθημερινό, μετά μου πρότειναν το κόνσεπτ που κάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μου είχαν πει να ήμουν στην κριτική επιτροπή του «Just The Two Of Us», μετά μου είπαν να κάνω το «Αργά» με τον Μαστοράκη που παρουσιάζει ο Αθερίδης. Πολλά μου έχουν προτείνει να κάνω!»

Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που παρουσίασε την εκπομπή «Η στιγμή της αλήθειας» απάντησε: «Όχι βέβαια. Ακόμα μιλάμε γι’αυτό. Δεν έκανα κάτι επίτηδες, εγώ δεν την ήξερα την τηλεόραση
. Φαντάστηκα το ξεκίνημά μου πιο καλοπροαίρετο και όλα αυτά που θα αντιμετώπιζα θα ήταν πράγματα που θα μπορούσα να χειριστώ, αλλά έκανα μεγάλο λάθος γιατί όλο αυτό που έγινε δεν μπόρεσα να το διαχειριστώ. Πέσανε όλοι να με φάνε, ήταν ο νόμος της ζούγκλας! Αυτό που δέχθηκα τα πρώτα χρόνια δεν ήταν κριτική. Η κριτική ήταν τι φοράω, πώς κάθομαι, πώς μιλάω, τα παιδιά μου… είναι κουτσομπολιό και άσχημο μάλιστα».

Όσο για το αν έχει ανάγκη να εργαστεί για οικονομικούς λόγους, τόνισε: «Έχω πολύ μεγάλη ανάγκη να δουλέψω, αλλά περισσότερο ανάγκη είναι να νιώθω εγώ ισορροπία και τα παιδιά μου. Και με λιγότερα θα περάσουμε. Δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα, χρωστάμε όπως χρωστάει όλος ο κόσμος, κάναμε τις δόσεις που έπρεπε να κάνουμε, δεν έχω την πολυτέλεια να μην δουλεύω και να κάτσω να πω ότι κάποιος θα πληρώνει για μένα».

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον ερχομό του τέταρτου παιδιού της του Αλκαίου, αποκαλύπτοντας ότι πριν τον ερχομό του είχε μια αποβολή: «Το θέλαμε και ήμασταν πολύ τυχεροί, γιατί πριν τον Αλκαίο χάσαμε ένα παιδάκι και ήμασταν συγκρατημένοι στην εγκυμοσύνη». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ