2015-06-21 07:10:08
Φωτογραφία για Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα
Βροχές και καταιγίδες στη Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα, φαινόμενα που από τις μεσημεριανές ώρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και τα ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015. Τα φαινόμενα στη Θεσσαλία, στη Στερεά και στην Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 28 στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 16 έως 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 28 βαθμούς στις νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 5 μποφόρ, ενισχυόμενοι το βράδυ στα βόρεια σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ, αλλά βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και στα βόρεια πελάγη θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ.


Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 29 με 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από τις βραδινές ώρες βόρειοι μέτριοι.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές βροχές ή καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ