2015-06-21 16:12:05
Φωτογραφία για «Να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί η ΣΕΤΤΗΛ…»
Την αναβάθμιση και ενίσχυση της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου, προκειμένου το στρατόπεδο να λειτουργεί βάσει των μοναδικών προδιαγραφών που διαθέτει, ζητά, σύμφωνα με πηγές, με έγγραφό του ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Νομού Ηλείας, το οποίο απέστειλε στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο σύλλογος, στο πλαίσιο των εξελίξεων που υπάρχουν το τελευταίο διάστημα για τον εξορθολογισμό της δομής των Ειδικών Δυνάμεων και της λειτουργίας των στρατοπέδων σε ολόκληρη την επικράτεια, ζητά από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, να εφαρμοσθεί ο οργανισμός λειτουργίας της ΣΕΤΤΗΛ ώστε να έρχονται όλες οι ειδικότητες των οπλιτών που μπορούν να επωφεληθούν με το πιστοποιημένο δίπλωμα του ΚΕΚ, καθώς η Σχολή από τον Ιούλιο του 2009 πιστοποιήθηκε από το ΕΛΚΕΠΙΣ (Ελληνικό Κέντρο Πιστοποίησης) ως ΚΕΚ με δυνατότητες παρεχόμενης γνώσης και σε πολίτες για απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων με δεκατέσσερις διαφορετικές ειδικότητες.


Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο σύλλογος στο έγγραφό του, οι εγκαταστάσεις της ΣΕΤΤΗΛ διαθέτουν κτήριο εκπαιδεύσεως με ειδικές προδιαγραφές για την ανάπτυξη όλων των δυνατοτήτων των Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του Ελληνικού Στρατού και όργανα τηλεπικοινωνίας που δεν διαθέτει κανένα Τριτοβάθμιο Ίδρυμα Εκπαίδευσης.

«Λόγω της υποδομής των εγκαταστάσεων του χώρου, θα ήταν λογικό να εκμεταλλευτούμε όλες τις δυνατότητες και να επανδρώσουμε ενισχύοντας τις εγκαταστάσεις με Κέντρο Νεοσυλλέκτων ενώ θα πρέπει να εφαρμοσθεί η διακλαδικότητα στην εκπαίδευση σε θέματα τηλεπικοινωνίας, δηλαδή να έρχεται για εκπαίδευση προσωπικό των υπολοίπων κλάδων των Ειδικών Δυνάμεων – αεροπορία, ναυτικό, σώματα ασφαλείας – στην ΣΕΤΤΗΛ», αναφέρει σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Νομού Ηλείας, Γιώργος Δημήτρουλας.

Επίσης ο κ. Δημήτρουλας, τονίζει στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» πως η ΣΕΤΤΗΛ πρέπει να ενταχθεί σε πρόγραμμα υλοποίησης ενεργειακής και περιβαλλοντικής αναβάθμισης με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων αλλά και την ενεργειακή αναβάθμιση των κτηρίων της Μονάδας ενώ σημειώνει πως η ΣΕΤΤΗΛ είναι η μοναδική Στρατιωτική Σχολή Τηλεπικοινωνιών η οποία υφίσταται στο Στρατό Ξηράς και παρέχει άρτια τεχνική εκπαίδευση στο σύγχρονο αντικείμενο των τηλεπικοινωνιών και τα ηλεκτρονικά τόσο σε μόνιμα στελέχη όσο και στους φαντάρους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ